Annonce

Elever svigter Operation Dagsværk
operation-dagsvaerk04_28101.jpg
Rødovre Gymnasium svigter for første gang Operation Dagsværk. Foto: Arkiv
ingen hjælp Hvert år lader eleverne på landets gymnasier lektierne ligge og tager i stedet arbejdshandskerne på til ære for børn uden uddannelse i fattige lande. I år har eleverne på Rødovre Gymnasium dog aflyst Operation Dagsværk.

For første gang nogensinde slipper pendlerne på Rødovre Station for at blive mødt med raslebøsser, når landet gymnasieelever samler ind til Operation Dagsværk. Kun cirka 20 elever har nemlig valgt at bruge dagen på at hjælpe irakiske unge til mere uddannelse og idræt. Og det ærgrer naturligvis OD-aktivisterne.
“Vi er rigtig kede af, at det ikke bliver til noget, men vi vil alligevel prøve at gå ud og tage noget arbejde selv, og så vil vi sammen med Brøndby Gymnasium arrangere en caféfest, hvor overskuddet går til Operation Dagsværk,” siger Michella Woer fra 3. Æ.
En af Rødovre Gymnasiums tidligere aktive dagsværkere, er ikke bange for at give sine jævnaldrende en verbal lussing:
“Det er enormt ærgerligt, at der ikke længere er opbakning til Dagsværkdagen. Det er en god idé og et fedt projekt, der alle dage har været elevernes eget, så derfor er det synd, at eleverne nu dropper dagen til fordel for at kunne sove længe,” siger Marie Seestedt.

Kommentarer

3 kommentarer om “Elever svigter Operation Dagsværk”

 1. Hans Houmøller siger:

  Det er med noget ærgrelse og undren, at jeg læser om Operation Dagsværks lokale skæbne i år. Begrundelserne for ikke at ville deltage i år savner jeg i artiklen, men hvis det er manglede indsigt i, hvad Operation Dagsværk er for en størrelse, må der være nogle, der har svigtet, og det er sikkert ikke de aktivister, der godt ville med, men hvem er det så?

  At betragte dagen som en form for fridag uden læring er helt forkert, for selvom der ikke laves normalt undervisnongsarbejdekan der ikke herske nogen tvivl om, at der er væsentlig læring forbundet med et projekt som Operation Dagsværk.

  Jeg håber, dette års manglende deltagelse er en enlig svale.

 2. Gymnasieelev siger:

  Fej foran egen dør først unge dame. Du valgt også OD fra da du gik i gymnasiet, så du skal ikke lyde så hellig. Marie Seestedt.

 3. Marie Seestedt siger:

  Kan informere om, at jeg arbejdede samtlige 3 år i gymnaiet. Ellers ville jeg ikke udtale mig som jeg gør.

  Mvh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top