Annonce

Ejendomsmægler: “Grav vejen ned”
gabriel_barloese.jpg
Gabriel Barløse fra DK Boligsalg er overbevist om, at nye boliger ved Damhussøen vil blive populære. Foto: Red.
damhustorvet Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Ejendomsmæglernes mantra gælder også Damhustorvet, og den lokale mægler, Gabriel Barløse er ikke i tvivl. "Grav vejen ned, så skal du bare se folk vrimle til Damhustorvet."

Hvis der er nogen som har styr på, hvad der skal til, for at gøre et område attraktivt for beboere og erhvervsdrivende, er det den lokale ejendomsmægler. DK Boligsalgs Gabriel Barløse er da heller ikke i tvivl om, hvad der kunne omdanne området omkring Damhustorvet fra en holdeplads til et opholdssted.
“Hvis jeg måtte bestemme, så skulle man lave en tunnel på 100 meter, så man kunne bygge grønne områder hen over Roskildevej. Det kunne give et fantastisk miljø omkring Damhussøen, som ville blive en helt ny grøn indgang til byen,” siger Gabriel Barløse.

Sælger sig selv
Som mægler og erhvervsdrivende følger han udviklingen i området intenst, og er ikke lang tid om at pege på behovet for at tiltrække børnefamilier og nye forretninger.
“Der er brug for mere liv i området, og det kan ikke lade sig gøre, som torvet og Roskildevej fungerer i dag. Jeg vil ikke blande mig i, hvad der skal ske med Damhus Tivoli, men det er vigtigt, at man både tænker beboelse og grønne områder sammen,” understreger han og tilføjer:
“Hvis der bliver grønt hen over Roskildevej, så lover jeg at sælge alle husene op til vejen i løbet af nul komma fem, det bliver Rødovres mest populære sted, fordi det er så tæt på centrum, indkøbsmuligheder, skoler og stationer,” slutter ejendomsmægleren.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Ejendomsmægler: “Grav vejen ned””

  1. Jeg kan helt klart kun erkende mig den tankegang at en lokal mægler ved hvad der er bedst for hans lokale område!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top