Annonce

Drømmer om økologisk torv
damhus_blomster.jpg
Blomsterhandleren Jette drømmer om blafrende flag og økologisk markedsplads. Foto: Red.
damhustorvet Står det til Damhustorvets blomsterbinder, skal der mere power og mere markedsplads til, hvis Damhustorvet skal overleve.

André Bentsen og Patricia Overgaard Persson (Praktiktant)

Jette Elisabeth Tørnberg drømmer om blafrende flag og økologisk markedsplads.
“Der mangler noget power, måske nogle økologiske markedsdage med hyggelige boder, som kan lokke folk til.” Sådan lyder det fra Damhustorvets blomsterhandler, når hun lader tankerne løbe frit om hvordan Damhustorvets fremtid skal se ud.
“I dag tiltrækker Damhus Tivoli faktisk mange mennesker om lørdagen og søndagen. Ellers er det eneste vi ser til kunder derfra, når de fulde menne- sker slår sig ned på kyssebænken om natten. Hvis politikerne lader tivoliet lukke, er der brug for noget nyt, der kan tiltrække besøgende, hvis torvet skal overleve,” siger hun.

Annonce

Makeover
Det kunne eksempelvis være nogle markedsdage, hvor butikkerne kunne vise sig frem fra deres bedste side.
“Men uanset hvad, trænger torvet til en makeover. Der mangler flag, pynt og mennesker,” siger Jette Elisabeth Tørnberg, der også drømmer om fælles gåture rundt om søen med afsluttende håndmadder på Damhuskroen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top