Annonce

Desperate housewifes
Chrummer_strip.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Vi ved jo alle godt, at der er forskel på mænd og kvinder. I lørdags havde jeg indvilliget i, at køre nogle modne kvinder til en ”pigefødselsdag”. Jeg havde også indvilliget i, at hente dem igen.

Da jeg trådte ind i stuen, blev jeg mødt af en flok råbende kvinder som råbte ”STRIPPER, STRIPPER, STRIPPER” mens de klappede i takt. Jeg måtte skuffe dem og fortælle, at de nok ikke ønskede at se mine elendigheder. Der var dog tilbud om, at man kunne dæmpe lyset. Men selvom det havde været slukket ville jeg nok havde skuffet fælt.
Jeg blev så budt på en øl, mens jeg ventede. Jeg tillod mig så at smide min trøje. Så blev der hujet og hejet igen: ”SMID TØJET, SMID TØJET!”
Nu er jeg ikke sippet. Men tænk hvis det havde været omvendt. Tænk hvis det var en kone som kom og skulle hente hendes mand fra en ”Drengefrokost” og hun blev mødt at muntre tilråb ”STRIPPER, STRIPPER, STRIPPER – SMID TØJET!!” – tror nok der ville være en lille mand, som fik en kraftig overhaling på vej hjem i bilen: ”Det er dog utroligt, som dine venner har et skidt kvindesyn. Det er sidste gang, at jeg henter dig, for så at blive sexchikaneret af dine hulemandsvenner. Ja, jeg er faktisk ikke sikker på, at DU skal med til flere drengefrokoster!”
Jeg har faktisk en gang været til en drenge-frokost, hvor der kom en stripper. Det var ikke fordi hun ikke var pæn eller noget. Men det er sgu bare lidt akavet, når der står 12 gutter i en stue på 12 kvm og der ligger en kvinde på gulvet under PH lampen og vrider sin krop i rya-tæppet. Pludselig skulle værten slikke flødeskum af hende. Så sad han der i den fine lænestol fra Ilva med en stripper på skødet og slikkede flødeskum af hendes bryster. Jeg tænkte på, at om 18 timer, så skal værten sidde der i selv samme lænestol og se Disney-Sjov med sin datter på skødet! Lidt af et sceneskifte for den lille lejlighed i Brøndbyvester.
Nå, men summa summarum kvinderne har så ikke så meget at lade deres mænd høre. Nå kvinder er sammen, er de lige så slemme som mænd.
Men JEG nød det. Jeg er 47 år og i forfærdelig stand, så der tager man sgu de komplimenter som man kan få. OK, kvinderne var fulde, midaldrende og de havde sikkert med vilje ladet brillerne ligge derhjemme…Men alligevel, tænk at kvinder kan blive så stive, at de beder MIG om at strippe! Lige dér, fik titlen ”Desperate Housewifes” en helt ny mening!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top