Annonce

Decimeret hold tabte
RHK_herrer-hoej_01_201012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Rødovre Håndboldklubs herrer var decimeret til tirsdagens udekamp mod Dianalund/Tersløse. Fraværet af profiler kostede et nederlag på 31-26, og dermed sluttede en sejrsstime på tre kampe.

Dianalund/Tersløse-Rødovre HK 31-26 (18-14)

RHs herrer har været godt kørende på det sidste. Tre sejre i træk og en førsteplads blev afløst af et nederlag og tredjeplads efter nederlaget til Dianalund.

Annonce

”Det var fuldt fortjent, at Dianalund løb med sejren. Sejren blev nok lidt for stor, da vi undervejs hang bagud med to-tre mål, og til sidst måtte vi gøre noget drastisk for at hente målene. Det betød, at det gav nogle huller til dem, som de fik udnyttet. Det reelle billede var altså ikke, at de var fem mål bedre,” siger cheftræner Jacob Lyng Madsen.

Tirsdagens modstander har været gode på hjemmebane, og de havde også 250 larmende tilskuere i ryggen til opgøret i 2. division øst. RH havde var desuden ramt af skader.

”Vi var forberedt på deres hjemmebane, hvor de tager de fleste af deres point. Men vi havde en skidt optakt til kampen, fordi vi har døjet med skader i de sidste 14 dage og ikke rigtig har kunnet træne ordentligt igennem. Fem-seks af de normale spillere har været ude, og tre af dem er normalt decideret startere,” lyder det.

Udvisninger kostede
RH kom allerede bagud i begyndelsen af matchen, og derfra så Dianalund sig ikke tilbage. Deres føring blev kun styrket i kraft af udvisninger til Rødovres herrer.

”Vi kom skidt fra start mod Dianalund og var hurtigt bagud 3-0. Det, der kostede os i hele første halvleg, var fire udvisninger. Hver udvisning gjorde, at vi kom et eller to mål yderligere bagud. Vi kan ikke klandre dommerne for noget, for udvisningerne var gode nok,” forklarer Lyng Madsen og fortsætter.

”Men vi haltede efter i forsvaret, og det skulle nok ses i sammenhæng med, at vi havde trænet dårligt i de seneste uger.”

Pointene var ikke opgivet i anden halvleg, for her spillede RH stadig sin chance for succes.

”I anden halvleg kom vi godt med og var bagud 23-21 med cirka ti minutter igen. Vi lukkede godt af i forsvaret, men brændte desværre to kontrachancer ved den stilling. Det var sidste chance for at komme ind i kampen, for herefter trak Dianalund fra igen,” ærgrer cheftræneren sig.

Svært at undvære profiler
To markante profiler på Rødovres hold var ikke med i kampen, og det gav frustrationer. Det har været svært at tilrettelægge en ordentlig træning. Og det koster, når der skal spilles kampe.

”Jacob Bønnelykke er ude på ubestemt tid og bliver måske først klar efter nytår. Vi har også manglet Frederik Orby, og det er svært at undvære to profiler på et hold i 2. division. Nu skal vi fokusere på at komme op på hesten igen og få de skadede spillere klar,” slutter Jacob Lyng Madsen.

RH har mulighed for oprejsning allerede på søndag, hvor holdet ude møder Næstved/Herlufsholm i det sydlige Sjælland. Søndagens modstander har fire point i seks kampe.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top