Dating på kinesisk
Chrummer_kina.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Godt man ikke er kineser og single. Jeg har hørt, at der er en kinesisk dating-hjemmeside som har 62 MILLIONER profiler!

Lad os sige at halvdelen er kvinder. Men hvordan kan man overskue 32 MILLIONER potentielle partnere?
Jeg har regnet ud, at hvis man bruger 1 minut på at se hver eneste kvindes profil, så ville det tage mig 370 dage at se alle profiler. Vel at mærke, uden søvn, job, mad eller toiletbesøg! Og når man så har været hele rækken rundt, så skal man til at vælge hvem man vil på date med….kvinden når jo at komme ud af den fødedygtige-alder INDEN man rent fysisk kommer til fadet.
Man skal også være lidt idérig som kvinde, hvis man ikke skal drukne blandt de 31.999.999 millioner andre kvinder. Det nytter ikke noget at skrive: Jeg er 150 cm høj, sort langt hår, mørke øjne og asiatiske træk og elsker ris. Nej, der skal nok noget mere til at tiltrække garderhusarerne.
I gamle dage, kunne man lokke folk, ved at skrive ”Billede = svar” – Men det er jo ikke nok i dag. Og da slet ikke når man har 31.999.999 konkurrenter. Jeg tror at man skal skrive: ”Svar = sex”, så har man da fået mændenes opmærksomhed, og det er kun hvis du er rigtig grim, at den ikke virker.
Men der findes måske nogle søgekriterier man kan bruge. Men hvad nu, hvis man ikke lige er til den asiatiske type. Hvad hvis man vil have en blondine på 190 cm med blå øjne? Dem finder man ikke mange af i Kina. Og hvis man finder dem, så viser det sig, at det som regel er mænd….
Jeg tror ikke at man skal skrive: ”Jeg er (k)ærlig”. Den er der sgu ingen der hopper på. Vi ved jo alle, at efter et par år, så er det så som så, både med kærlighed og ærlighed. Hvem gider for resten også at sidde i sofaen med en kvinde, som hele tiden SKAL ae dig på kinden, mens hun fortæller ALLE sandheder. Også dem, man bare IKKE har lyst til at høre.: ”Nusse, nusse, nusse. Jeg skifter kun undertøj hver 3. dag og tisser i bruseren”…Nej, vel?
Jeg har heller aldrig forstået sammenblanding af disse to ord. Kærlig/ærlig. Jov, de rimer på hinanden, men det gør so og ko også. Hvorfor ikke kærlig/herlig, eller særlig/ærlig, begærlig/besværlig, uærlig/pengebegærlig, magtbegærlig/rærlig. Jeg kunne da godt finde på at skrive i overskriften: ”Rærlig/pengebegærlig søger klam/offerlam”. Ok, ville nok ikke få så meget respons, men det ville sgu da være sjovt, og hvis jeg krydrede det hele med en billede af George Clooney, så skulle der sgu nok alligevel ryge en krage i fælden!
Men hvis jeg var kineser, så ville jeg helt klart skrive ”Kineser med kort lunte, søger gnist!”

Kommentarer

1 kommentar om “Dating på kinesisk”

  1. Sissi siger:

    …lynkineser med kort lunte…? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top