Annonce

Dårlig disciplin af RH
RH_herrer-koege_11_251112_BP.jpg
RHs herrer tabte med et enkelt mål i hjemmekampen mod Team HK Køge. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre Håndboldklubs herrer tabte søndag 28-29 til Team HK Køge, og cheftræner Jacob Lyng Madsen var langt fra tilfreds. ”Hele disciplinen omkring vores angrebsspil så skræmmende skidt ud,” siger han.

RH-Team HK Køge 28-29 (14-15)

Der var ikke meget at juble over for RHs herrer i kampen søndag eftermiddag mod Team HK Køge. Gæsterne i Rødovre Stadionhal var bedre på dagen.

Annonce

”Det var meget skuffende og utilfredsstillende. Jeg havde på forhånd forberedt mine spillere på, at hvis man troede, man kunne komme igennem kampen uden at gøre en indsats, så kunne man godt tro om igen. Det skulle være klart for dem,” siger cheftræner Jacob Lyng Madsen.

”Folk havde ikke forstået budskabet, for kampen bar præg af, at vi overhovedet ikke mentalt var klar til kampen. Vi tror, vi var meget bedre end dem, så præstationerne på banen blev ikke helhjertet. Der er ikke noget hold i den her division, som vi er bedre, hvis ikke vi spiller optimalt.”

Målmændene får ros
Cheftræneren har svært ved at fremhæve positive, individuelle præstationer efter en tam indsats. Men holdets sidste skanse får dog ros.

”Patrick Mittet på målet gjorde det godt og stod ganske fornuftigt i første halvleg. Thorkil Andersen kom ind i anden halvleg og stod også godt. De havde hver deres halvleg, hvor de prøvede at holde os inde i kampen. Vi gjorde det fornuftigt, men ud over det er der ikke rigtig nogen, der fortjener den store ros. Det var en kollektiv nedtur. I min verden havde det noget med at gøre, hvad der foregik oppe i hovederne,” udtaler Lyng Madsen.

”Det er ikke for at negligere, at Køge spiller en god kamp, for det gør de. Men jeg mener ikke, at det er Køge, vi har tabt til i dag, men os selv. Havde vi bare været en lille smule mere klar, så var det også gået bedre.”

Rødovre nåede næsten op på det antal mål, der inden kampen var scoret i gennemsnit i denne sæson (30 mål, red.). Men det var alligevel ikke nok til en sejr.

”Det kan godt være, vi scorede 28 mål, men jeg er stadig meget utilfreds med vores angrebsspil. Man pressede for hurtigt og afsluttede alt for hurtigt, og så kunne Køge løbe kontra den anden vej. Hele disciplinen omkring vores angrebsspil så skræmmende skidt ud,” forklarer Rødovre-træneren.

Kamp om placeringerne
HØJ er i spidsen for 2. division øst med fire point ned til Rødovre på andenpladsen. Der er spillet ni kampe. Men førerholdet bliver ikke lige sådan til at hente.

”HØJ skal bare stikke af, så dem koncentrerer vi os ikke rigtig om. De er så meget bedre end alle os andre. Vi slog dem selv på hjemmebane, men de har vist sig at være rigtig stabile i den her række,” siger Jacob Lyng Madsen og tror slutteligt på, at HØJ rykker op.

”Jeg vil gerne vædde min børneopsparing på, at det bliver dem, der rykker op. Der bliver kamp om tingene fra nummer to og ned til sidstepladsen. Man ser jo også, at bundholdene nu også vinder hver anden weekend. Det handler om at skrabe de point sammen, man kan.”

På søndag tager Rødovre hjemme i Rødovre Stadionhal imod BK Ydun med kampstart kl. 15.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top