Annonce

Born to be Wilde
kim-wilde4.jpg
Kim Wilde trak 1200 glade gæster til Københavns største julefrokost. Foto: Anders Søgaard
ikon på besøg Kim Wilde trak 1200 glade gæster til Københavns største julefrokost.

1200 glade mennesker havde fundet vej til Københavns største julefrokost, da Kim Wilde i fredags besøgte Rødovrehallen. Den hitsyngende 80´er darling gjorde al frygt om tomme stole til skamme, og det var nogle glade arrangører, der kunne tage imod hilsner på deres Twitterprofiler dagen efter koncerten og den vellykkede julefrokost. VI har aldrig prøvet at gøre det på denne måde før, og jeg er stolt af, at der blev udsolgt, ligesom der næsten altid er det, når vi holder vores 80´er fester i Viften og andre steder,” siger DJ Riffi, der som en rigtig rytmesmed, lige når at tilføje, at der stadigvæk er enkelte billetter tilbage til de populære fester.

Annonce

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top