Annonce

Blues-komet på visit
DanielNorgren_SuperMarkt2.jpg
Svenske Daniel Norgren er på tour i Danmark og kommer til Viften på næste torsdag. Mighty Blues Band er med som support. Foto: Presse
koncert Svenske Daniel Norgren buldrer frem, og på næste torsdag starter han sin Danmarksturné i Viften. Inden han går på scenen vil det lokale band Mighty Blues Band varme publikum op.

Daniel Norgren har haft noget af en komet-karriere. Svenskeren spiller eksperimentel garage-blues, og efter optrædener på Roskilde Festival i 2011 og Spot festival i 2012 har omverdenen for alvor fået øjnene op for den svenske musiker.    
“Som sangskriver, guitarist, trommeslager og sanger, forener og kombinerer Daniel Norgren på fornemste vis gospel, folk og country med dets naturlige rødder. Vi taler om en ung svensker som i en sjældent set fortolkning af den klassiske amerikanske musiktradition i en sådan grad, at den allerede har vagt international opsigt,” forklarer Viftens daglige leder John Frobøse, om næste uges besøg.

Lokal support
Inden den unge svenske multikunstner går på scenen, vil det seks mands store Rødovreband Mighty Blues Band, gøre deres til at
publikum er i god stemning. Mighty Blues Band har ved flere lejligheder spillet til Rødovre Byfest, og de er kendt for at levere en svedig omgang langhårs-bluesrock.
Mighty Blues Bands repertoire tilrettelægges ud fra samme principper, som drev de store bluesrock-navne i slut-60’erne og start-70’erne: Der er tale om covernumre, men Mighty Blues Band er langt fra et coverband i gængs forstand.
Mighty Blues Band spiller helt egne fortolkninger af de største tunge bluesrock-navne fra 1970’erne; genkendelige bluestoner fra bands som Johnny Winter, Thin Lizzy og Eric Clapton. 
Daniel Norgren og Mighty Blues Band kan opleves i Viften torsdag den 8. november kl. 20.30.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top