Annonce

Alt i ét kontoret
kim-graugaard_05_231112_BP.jpg
I kontorlejen har man betalt for dette indgangsparti, som er med reception, møbler som kunder kan vente i og andre fælles ting, der hører til en virksomhed. Foto: Brian Poulsen
kontor til dig Det er lokale folk, der står bag kontorudlejningen, ’Your Office’ på Krondalvej. Der kan man leje sit eget kontor med stort set alt, hvad man behøver for at starte op.

Rødovreborgeren Kim Graugaard er administrationschef for ’Your Office’, der tilbyder færdige kontorlokaler på Krondalvej, der er en sidevej til Islevdalvej, hvorfra der er let tilkørsel fra motorvejen. Det er især henvendt mod de små og mellemstore virksomheder.
”Så vidt jeg ved, er det den første af denne art i Rødovre, hvor man får alt med i købet, der er nødvendigt for en virksomhed i dag. Man får sit eget kontor, hvor der er alt, man kan tænke sig, så man i princippet bare kan møde op og gå i gang,” siger Kim Graugaard. Han fortsætter:
”Der står et skrivebord, en skrivebordsskuffe, stol og reol. Desuden linkes man op til vores EDB rum, hvor vi har egen server. Der er fri Internet, kaffe og the. Der bliver gjort rent, der er mødelokale, reception, parkering og der er kantinefaciliteter med i prisen. Man får også en postbox, så det kan ikke være nemmere, hvis man er nystartet iværksætter eller bare ønsker styr på sine faste omkostninger.”

I første omgang er der 800 m2 nyrenoverede lokaler, der står klar. Men snart vil der være yderligere 700 m2 klar til udlejning.
”Det betyder ikke, at man skal leje et kæmpe område for at komme ind. Vi har en arbejdsplads eller rettere eget kontor fra 14 m2 til 2.495 kroner pr. måned for alt i ét,” som Graugaard kalder det.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top