Annonce

Afdeling Q åbner centeret
Jussi_af_Kennet_Islandi_Hav.jpg
Arnold Busck udvider åbningstiden for Jussi Adler-Olsen. Den nye roman 'Marco Effekten' kan købes den 6. december fra kl. 8.00. Foto: Presse
krimi Jussi Adler-Olsens krimiromaner om Carl Mørck i Afdeling Q storsælger i det meste af verden. Den nye bog i serien rammer butikkerne den 6. december, og Arnold Busck i Rødovre Centrum åbner allerede kl. 8.00, da man forventer rekordsalg.

I sidste uge skabte den nyåbnede Skylanders butik en kø uden lige i Rødovre Centrum. Udgivelsen af Jussi Adler-Olsens nye roman Marco Effekten vil med stor sandsynlighed ikke danne den sammen lange slange af menne- sker gennem centeret, men hos Arnold Busck forventer man allerede stor efterspørgsel og derfor udvider man åbningstiden på udgivelsesdagen 6. december.
“Jussi Adler-Olsen er vokset fra at være et stort navn til at være det store navn på det danske bogmarked. Der er ingen, hverken danske eller udenlandske forfattere, der kan følge med salgsmæssigt. Og vi forventer, at Marco Effekten slår både Fifty Shades, Ken Follett og J.K. Rowling, når det gælder decembersalget. Mit bud er, at Marco Effekten vil blive årets bedst solgte danske bog, også selvom den kun når at være på markedet i 3 uger.” fortæller kommunikationschef i Arnold Busck Andreas Nordkild Poulsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top