Ældre Sagen!
Chrummer_brev.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Jeg har jo aldrig været den store tilhæn- ger af de trykte reklamer, men alligevel ikke nok til, at jeg har bestilt et ”Reklamer Nej Tak” skilt. Men det gør jeg NU.

Jeg er begyndt at få ”flabede” reklamer. Reklamer der håner mig og får mig til at føle mig skidt tilpas.
Forleden kom der en reklame, som gerne ville have at jeg meldte mig ind i ”Ældre Sagen”! Hallo, jeg er 47 år, skulle vi ikke lige strække indmeldelsen nogle år? Og dagen efter, kunne jeg i min postkasse finde en reklame for ”Varigt vægttab”. Jeg rodede febrilsk min postkasse i gennem, for jeg havde virkelig brug for at finde en reklame for ”Anger Management”.
Jeg får sgu aldrig nogle reklamer for abonnement på ”V-Max”, medlemskab af ”Beautiful People”, eller for casting til ”Paradise Hotel”.
Men jeg kan godt forstå at ”Ældre Sagen” skyder med spredhagl for at få nye medlemmer. Lige netop denne forening, har det jo med at miste deres medlemmer ved naturlig afgang. Faktisk er det den eneste forening. hvor det oftest er medlemmernes børn, som melder deres forældre ud. De kunne jo beholde medlemmerne meget længere hvis opsigelse kun kunne foregå ved personligt fremmøde…Men udover at være forfængelig, så er jeg også kejser-nærig. Så jeg tænkte lidt over tilbuddet om medlemskab af ”Ældre Sagen”. Måske var der nogle gode medlemstilbud man kunne benytte sig af. Det var der på sin vis, men så alligevel ikke. Man kunne komme billigt i biografen – altså om formiddagen
Man kunne få billige mobiltelefoner – som så ikke kan andet end at ringe –  men til gengæld med meget store taster
Man kunne få rabat på hårfarvning – dog kun lilla
Man kunne få billigt kabel TV – dog kun med DR2 og TV2 Charlie – ja også et tysk program med Schlager musik
Der var ikke tilbud på internet-dating – men man kunne søge om en besøgsven. Nu er ældre mennesker jo ikke så stive i engelsk, så mon ordet ”besøgsven” dækker over ordet ”Call Girl”? I så fald kunne det være meget interessant for det koster ikke noget, men kemien skal dog passe….som brochuren siger.
Nej, jeg tror sgu jeg springer over. Det er vist ikke noget for mig. Også fordi, man ikke får en velkomstgave. Jeg mener hvis man abonnerer på ”Bo Bedre” så får man et ur. Måske tænker man hos ”Ældre Sagen”: ”Det er ikke noget for vores medlemmer, for hvad ønsker en 75 årig sig?” Det kan de jo have ret i, for hvordan pakker man en lind afføring og en god nats søvn ind? Men man kunne da overveje et sæt håndtag med frynser til rollatoren, en pose al- theabolsjer eller hvad med et smartcover til Mimrekortet!

Kommentarer

1 kommentar om “Ældre Sagen!”

  1. Julie siger:

    du kan sq have ret i det med gaven og hvad er fordelen ved at kunne komme i biffen.
    Kh Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top