Annonce

Action og stor spænding
RHK_herrer-virum_83_230912_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Der var masser af action, da Rødovre Håndboldklubs herrer hjemme tog imod IF Stadion. Kampen var spændingsmættet og godt spillet, og hjemmeholdet kunne til sidst fejre en sejr på 30-27.

Rødovre HK-IF Stadion 30-27 (17-14)
Målscorere: Simon Lindholdt og Kristoffer Hansen 6, Lasse Johansen og Martin Rasmussen 5, Anders Larsen 3, Lasse Rasmussen, Anders Mark og Kasper Andersen 2

Rødovre HKs herrer fortsætter i spidsen i 2. division, efter at holdet søndag eftermiddag tog en ny flot skalp på håndboldbanen. Hjemme i Rødovre Stadionhal blev IF Stadion sendt hjem med et nederlag på tre mål.

Annonce

Holdene spillede en god første halvleg, hvor Rødovre efter 10 minutter trak lidt fra og førte med tre mål ved pausen.

I anden halvleg kom IF Stadion imidlertid mere med i kampen, og de bragte sig faktisk også foran omkring halvvejs. Rødovre viste vilje til at komme igen og vandt således søndagsduellen med tre overskydende mål.

”Vi vidste, vi skulle spille uden de skadede Jacob Bønnelykke og Frederik Orby, der normalvis spiller en del, og det kunne godt give lidt problemer,” siger cheftræner Jacob Lyng Madsen og fortsætter.

”Vi spillede en meget fornuftig første halvleg og havde fra start valgt at mandsopdække to af deres profiler. Vi regnede med, at der ville blive scoret rigtig mange mål, og det blev der også i løbet af første halvleg. Vi skulle bruge lidt tid på at vænne os til de to mandsopdækninger, og der var jo meget plads til de fire resterende nede bagved.”

Tynde udvisninger
Rødovre havde valgt at ændre på målmandsposten til opgøret hjemme i egen hule.

”Vi havde valgt Patrick Mittet på målet i dag, selv om Thorkil Andersen har stået mest. Patrick tog også godt fra sig i målet. Alt i alt synes jeg vi fik fuld valuta for de to mandsopdækninger,” udtaler Lyng Madsen.

Rødovre scorede blot tre mål inden for det første kvarter i anden halvleg, mens det blev til 10 scoringer i det sidste kvarter.

”Starten på anden halvleg var præget af, at vi fik to meget tynde udvisninger inden for meget kort tid. Det er altid svært at spille en mand i undertal, og det gjorde, at vi kom skidt i gang. Tremåls-forspringet, vi havde, blev lynhurtigt hentet,” siger cheftræneren og raser over, at dommerne ændrede linie.

”I min verden kom dommerne ud i anden halvleg og ændrede fuldstændig linie. I første halvleg havde vi dækket fint op og fik lov at gå til grænsen. Dommerne havde lagt en linie, de fulgte. I anden halvleg blev vi så vist ud for noget, vi gerne måtte i første halvleg.”

Dårlig træningsuge
Træningen i den forgangne uge havde ikke haft samme kvalitet som normalt, og det var der en helt naturlig grund til.

”Træningen i løbet af ugen har været præget af, at tre-fire spillere ikke har kunnet træne med på grund af skader. Det gjorde, at vi nok har haft den dårligste træningsuge i den tid, jeg har været træner i Rødovre,” siger Jacob Lyng Madsen og roser holdet for en flot præstation.

”Vi var i dag mentalt indstillet på, at det ville blive svært. Men vi løste opgaven på en flot og kollektiv måde. Folk trådte sammen i bussen, da vi var bagud, og det var fedt at se den positive energi. Vi fik en sejr, der var ganske fortjent.”

I kampens sidste kvarter kom Thorkil Andersen på mål, og han havde nogle afgørende redninger for hjemmeholdet på vejen mod de to point. Jacob Lyng Madsen roser også venstrefløjen Simon Lindholdt, der spillede en solid kamp med seks scoringer og stor fight.

Rødovre HKs herrer skal først i aktion igen tirsdag den 13. november, hvor holdet ude møder Dianalund/Tersløse, der ligger på 12. og sidstepladsen i 2. division.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top