Åbent hus på løjpen
indoor-ski_20091030-_MG_783.jpg
Den 4. november er der åbent hus hos Indoor Ski. Foto: Arkiv
Få en ski på Rødovres bedste bud på en vinteroplevelse før tid inviterer søndag den 4. november til åbent hus. Alle kan nemlig komme med på ski indendørs, når Skiklubben Hareskov stævner ud på bakken i Indoor Ski, Golf og Konferencecenter.

Man behøver ikke at rejse helt til alperne for at få sne-sus i maveregionen. Indoor Ski, Golf og Konferencecenter giver plads til både øvede og nybegyndere, når Skiklubben Harreskov bruger den indendørs løjpe i Rødovre til et åbent-hus arrangement for alle skiinteresserede.
Målet med dagen er at nyde nogle gode timer sammen, hvor den fælles interesse er skiløb på alle niveauer og alle aldre.
Hele dagen vil det være muligt at køre på ski og stå på snowboard sammen med dygtige instruktører.
Centeret ligger på Egegårdsvej i Rødovre og er Danmarks første indendørs skicenter. I 7 år har det været muligt at få undervisning i ski og snowboard af uddannede, danske instruktører. Centeret havde sidste år mere end 14.000 skitimer på bakkerne og faktisk er omkring 25% af gæsterne helt nye i skisportens glæder.
Udover skiløb tilbydes der indendørs golfsimulatorer, klatrevæg, virtuel race- og jagt, mødelokaler samt en hyggelig afterskibar. Alt er samlet under ét tag og centeret har derfor mange virksomhedsarrangementer og private gruppearrangementer året rundt.

Vær med
Skiklubben Hareskov er Danmarks største skiklub med ca. 2.500 medlemmer. Klubben har over 160 aktive, danske skiinstruktører som medlemmer og flere af dem vil være til stede d. 4. november. Det er disse instruktører, som står for undervisningen på skiklubbens ture til sneen.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top