Annonce

90-årig skræmte tyve
WEB_politi-2_130309_BP.jpg
Foto: Arkiv
politi Tricktyverier mod ældre borgere er efterhånden en fast ugentlig bestanddel i politirapporten, og sidste uge var ingen undtagelse.

I fredags blev en 90-årig kvinde fra Nørrekær udsat for tricktyveri. Kl. 16.00 lukkede hun to yngre mænd ind i sin lejlighed. Gerningsmændene havde bildt kvinden ind, at de skulle kigge på vandrørene i køkkenet, men da de to mænd begyndte at snakke udenlandsk til hinanden, fattede hun mistanke. Hun råbte op, og det fik de to falske håndværkere til at stikke af. De havde dog allerede forsynet sig med et smykke fra kvindens lejlighed. Gerningsmændene beskrives som:
Mænd med anden etnisk baggrund end dansk. De talte udenlandsk sammen.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top