Annonce

Truede ansat med pistol
roedovre-politistation_01_2.jpg
Foto: Arkiv
politi En ukendt gerningsmand forsøgte onsdag den 10. oktober kl. 20.48 at true sig til kassebeholdningen i en forretning på Fortvej.

Manden truede en ansat med en pistol til at udlevere pengene. På trods af den voldsomme fremgangsmetode lykkedes det ikke manden at få udleveret pengene og han stak derfor af. Københavns Vestegns Politi har et brugbart signalement af gerningsmanden, og de vil gerne i kontakt med borgere der har set gerningsmanden løbe fra butikstorvet på   Fortvej. Gerningsmanden beskrives som:       
Mand, afrikansk af udseende, næse og mund var dækket af et sort- og hvidternet tørklæde. Han var iført en brun jakke, hvid T-shirt og en hvid sko og en sort sko. Den sorte sko var kraftigere end den hvide (muligvis en støttesko).
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Jens Per Yndgaard på telefon 72 58 76 99, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top