Annonce

Total dominans
RFC_herrer_10_030312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Rødovre FCs herrer fortsætter den totale dominans i denne sæson i Unihoc Floorball Ligaen. Søndag tog holdet en ny storsejr, da Hafnia ude blev tildelt en lussing på hele 13-2.

Hafnia FC-Rødovre FC 2-13
(1-2, 1-8, 0-3)

Seks kampe, 18 point og en målscore på svimlende 47-13 taler sit eget tydelige sprog. Rødovre FCs danske mestre slækker ikke på tempoet, men fortsætter den totale dominans i ligaens Øst-række.

Annonce

Søndag gik det ud over Hafnia FC, der på egen bane blev udraderet med hele 13-2 efter en vild anden periode.

Claus Nissen er normalt spillende assistenttræner, men i dag stod han alene i spidsen for Rødovres mandskab i cheftræner Martin Erichsens fravær.

”Det var envejs-trafik. Vi spillede i rimeligt højt tempo i dag,” siger han og fortsætter.

”De fleste hold har det med at grave sig meget langt ned på banen, når vi møder dem, og efter et stykke tid bliver de som regel trætte. Hafnia er ikke det samme hold, som de har været førhen. De har mistet en del profiler.”

Topkamp forude
Holdet har, som påpeget, pløjet hen over sine modstandere indtil videre i denne sæson 2012/13 og skabt plads ned til nummer to i tabellen.

”Jeg synes, vi har fået en god start på sæsonen. Det bliver bedre og bedre for hver kamp, og nu har vi så topkamp mod Benløse i næste kamp,” siger Nissen om den kommende modstander, der p.t. er syv point efter Rødovre FC.

”Mod Benløse får vi nok lidt mere modstand, og det trænger vi også til. Vi behøver nogle flere tætte kampe, for jeg tror Vest-rækken er et niveau højere i år, end Øst-rækken er.”

Mestrene har haft nogle gode og tætte opgør mod Copenhagen, og det er da også et af de hold, der kan stå distancen.

”Jeg synes stadig, at Copenhagen og Benløse kan være med. Men der er ingen tvivl om, at vi indtil videre ikke har været oppe imod de helt store udfordringer,” slutter Claus Nissen.

Kampen mod Benløse FC bliver afviklet onsdag den 24. oktober kl. 20.30 i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top