Annonce

Svær opgave mod nordjyder
RMB-AaB-QF7-2012_37_110312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Der venter en svær hurdle for Rødovre Mighty Bulls, når Aalborg Pirates aflægger tyrene en visit tirsdag aften. Nordjyderne har fået en stærk begyndelse på sæsonen.

Aalborg Pirates har kun smidt ét point i sæsonens første fire kampe og virker skræmmende effektive foran målet. Der venter en svær kamp for Rødovre Mighty Bulls, når TV 2 Sport lader kameraerne snurre tirsdag aften.

Rødovre har vundet de seneste kampe, og recepten på sejr mod nordjyderne er den vanligt nordamerikanske en af slagsen.

Annonce

”Vi bliver nødt til at være klar og aggressive fra start. Vi skal spille smart og simpelt, og så er det igen vigtigt, at vi forsøger at holde os uden for straffeboksen,” siger cheftræner Brad Gratton og fortsætter.

”Vi skal have masser af pucke på mål og spille vores eget spil. De skal ikke have unødig plads at spille på. Alle spillere er 100 procent klar til matchen,” slutter den canadiske coach, hvis lillebror, Josh Gratton, som bekendt rejste til Rusland for nogle dage siden.

Rødovre Mighty Bulls mod Aalborg Pirates begynder kl. 19.30 i Rødovre Skøjte Arena, og TV 2 Sport sender som nævnt kampen direkte på tv. Jan Bigum og Jacob Grumsen skal lede opgøret.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top