Annonce

Succesen fortsatte på Fyn
RMB-AaB-QF1_40_230212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls fik deres tredje sejr på stribe i AL-Bank Ligaen, da holdet fredag aften vandt 3-2 på udebane hos Odense Bulldogs. Mathias Bau brillerede med kampens detalje og to scoringer.

Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls 2-3
(1-1, 1-1, 0-1)
05:25 0-1 Mathias Bau (Contois, Astrup)
14:00 1-1 Anders Feddersen (Andreasen, Lacroix)
28:07 2-1 Zach Tarkir (Olofsson, Sundin) pp2
38:12 2-2 Mike Daugulis (Terminesi, Jarábek) pp1
49:29 2-3 Mathias Bau (Contois, Astrup)
Udv.: OB 2×2, RMB 5×2
Skud: 34-24 (11-10, 13-8, 10-6)
Tilskuere: 1.188

Josh Gratton rejste til Rusland fredag morgen, hvor han havde fået en kontrakt. Canadieren nåede dermed kun at spille to af sine i alt tre tryoutkampe for tyrene.

Annonce

Ellers var det et fuldtalligt tyre-mandskab, der vandt med smalle 3-2 hos de fynske hunde. Mathias Bau havde en stor aften med to kasser og kampens detalje ved matchvindermålet godt 10 minutter før tid.

”Bau lavede kampens detalje midtvejs i tredje periode. Som jeg så det, fik han vristet sig fri af en forsvarer ude i hjørnet og havde faktisk fri vej til kassen. Han kørte ind på tværs af mål og ventede målmanden ud, hvorefter han gled baglæns og ventede til målmanden faldt ned. Han satte den helt op i taget. Det var fantastisk og kampens detalje,” siger målmand Sebastian Dahm. Han fortsætter.

”Han er en ung spiller, der gerne vil frem. Han har måske ikke haft så meget tur i den her i starten, men det var fedt at se hans jubel mod Odense.”

Dahm beretter ellers om en god kamp, hvor disciplinen var bedre end i tirsdags mod Frederikshavn.

”Det er altid en svær hal at spille i, for Odense spiller rigtig godt på hjemmebane. Vi gik ind og spillede en rigtig solid udekamp og holdt vores systemer og var disciplinerede. Det var meget, meget tæt i hele kampen,” udtaler han.

Stolpe ind
Rødovre har haft stor succes med undertalssituationerne i sæsonens første tre kampe. Hos Bulldogs var det ingen undtagelse.

”Vi stod rigtig godt i vores boxplay i slutningen af kampen, hvor vi fik et par udvisninger. Jeg vil kalde det en typisk Rødovre-sejr. Vi arbejdede stenhårdt for det og fik lavet det ekstra mål. Vores powerplay er begyndt at fungere, og så er det endelig stolpe ind. Det er fedt at se nu, at det også går vores vej i powerplay,” lyder det fra Dahm.

I forsæsonen vandt Rødovre 5-2 i en træningskamp mod netop Odense. Men nu er det fynske mandskab efterhånden blevet spillet bedre sammen.

”Odense spillede en fantastisk gang hockey og har efterhånden fået spillet alle deres udlændinge og holdet sammen. Der var mange, der dømte dem ude efter vores træningskamp mod dem, men den kan man ikke regne med – dengang havde de et helt andet hold og var ikke spillet sammen,” siger Sebastian Dahm og evaluerer til sidst sin egen præstation efter fire kampe.

”Jeg synes, jeg spiller solidt. Jeg tager dem, jeg skal tage, og holder holdet inde i kampene. Det er lidt af, hvad jeg kan forvente af mig selv. Jeg kan gå ud og give holdet en chance for at vinde hver aften. Så indtil videre er jeg tilfreds.”

Rødovre ligger nummer fire med otte point efter fire spillede kampe – to placeringer højere end Odense, der har seks point.

Rødovre Mighty Bulls spiller igen på tirsdag, når modstanderen bliver Aalborg Pirates hjemme i Rødovre Skøjte Arena med start kl. 19.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top