Annonce

Stærk sæsonstart på udebane
RMB-herlev26_181011_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Gert Hansen, sportschef i Rødovre Mighty Bulls, vurderer holdets stærke sæsonstart på udebane. Han kommer desuden med en kommentar omkring Kasper Jensens fritstilling i Sverige.

Sportschef i Rødovre Mighty Bulls, Gert Hansen, vurderer tyrenes flotte sæsonstart på udebane med tre sejre ud af tre mulige. Det er ikke sket siden 2008/09-sæsonen.

”I bund og grund kan det på udebane være et mentalt indstillingsspørgsmål i forhold, at det er sværere ude end hjemme. At det kommer til at kræve det maksimale af os, hvis vi skal have noget ud af det,” siger han og fortsætter.

Annonce

”Det, vi kan lære af det, er, at det er samme indstilling eller approach vi skal have til det, når vi er på hjemmebane. For der er det ligeså svært, og det skal vi huske at minde os selv om. Igennem sæsonen skal vi arbejde med at være mere stabile i vores indsats.”

Overvejer Kasper Jensen
I går, mandag, blev den tidligere Rødovre-back Kasper Jensen fritstillet i sin svenske Allsvenskan-klub, Tingsryd. Den nyhed er bestemt ikke gået Rødovre næsen forbi.

”Vi er opmærksomme på, at Kasper Jensen er blevet fritstillet i Sverige. Når en spiller som ham bliver fritstillet, så er det klart, at det har en vis interesse,” udtaler Gert Hansen.

”Om vi kan få ham til klubben, kommer naturligvis meget an på aftaler, økonomi og alt muligt andet.  I princippet har vi jo stadig plads til både en ottende back og 12. forward i truppen.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top