Annonce

Sønderjyske smæk
sebasian-dahm_morten-allesoe_RMB-soenderjyske_12_280912_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Der var sønderjyske smæk til Rødovre Mighty Bulls, der tabte klart med 6-1 ude til SønderjyskE fredag aften. I tredje periode kunne Rødovre ikke følge med, og modstanderen scorede tre gange. Dermed er den gode udebanestatistik brudt.

SønderjyskE–Rødovre Mighty Bulls 6-1
(1-0, 2-1, 3-0)
12:19 1-0 Kim Lykkeskov (Asselin, Sørensen)
23:07 2-0 Lasse Sandgaard (Holm, Holten Møller)
29:26 3-0 Brock Hooton (Walters)
36:25 3-1 Andy Contois (Astrup, Daugulis)
41:59 4-1 Jason Walters (Frank) pp
43:57 5-1 Patrick Asselin (Owens, Lykkeskov) pp
57:54 6-1 Steffen Frank (Hooton, Walters)
Skud: 26-24 (8-7, 9-6, 9-11)
Udv.: SE 10×2 + 2×5 + 2×20, RMB 9×2 + 1×5 + 1×10 + 2×20
Tilskuere: 2.229

Den gode udebanestatistik blev brudt fredag aften, da SønderjyskE uddelte tæv til Rødovre Mighty Bulls. Resultatet endte med et sviende nederlag på hele 6-1 til tyrene.

Annonce

Rundens andre resultater betyder, at SønderjyskE indtager førstepladsen i AL-Bank Ligaen, mens Rødovre beholder placeringen som nummer fire.

”Vi startede egentligt ganske ok ud i kampen, men vi lavede én fejl i første periode, og den scorede de på. Vi spillede meget godt og var med dem i første periode,” siger kaptajn Michael Smidt efter dagens træning.

”I anden periode gik vi ud og lavede to dumme fejl, og mod et tophold som SønderjyskE, skal man ikke lave store fejl, før de er effektive. Det måtte vi sande, at vi ikke skal gøre mod de farlige tophold. Vi var ikke udspillet, men var med i dem i hele kampen.”

Finde niveauet
Kampen blev afgjort på fejl, og dem lavede tyrene flest af.

”Hvor SønderjyskE lavede to-tre markeringsfejl i kampen, der lavede vi måske 10, og de scorede på seks af dem. Vi svingede lidt for meget, og lavede alt for mange markeringsfejl i egen zone, og det skal vi arbejde med,” lyder det fra Smidt.

”Når vi har et ungt hold og ikke har så meget erfaring, skal vi finde et stabilt niveau. I syv ud af ni kampe, er det gået godt, men mod Aalborg og SønderjyskE koksede det lidt.”

Opgøret var fyldt med udvisninger og bortvisninger, men der var faktisk ikke en decideret ophedet stemning. Kaptajnen giver dog en røffel til kampens dommere og dommerne generelt.

”Det var generelt en ok spillet kamp. Dommerniveauet i Danmark følger ikke med ligaens høje niveau, og det har det ikke gjort i mange år. Det bliver udstillet i kampen mod SønderjyskE, hvor det gik hurtigt frem og tilbage, hvilket de simpelthen ikke kunne styre,” siger han, men fortæller samtidig at dommerne arbejder under svære vilkår.

”Jeg nå være ærlig og sige, at de ikke dømmer godt nok. Men de har også hårde odds, og økonomisk er der ikke så meget i det. Og det er generelt svært at hive nye, unge ind og blive uddannet.”

Spillede med musklerne
Kampens slutfase besluttede SønderjyskEs træner tilsyneladende at sætte hans yngste spillere på banen for at skabe optøjer.

”Vi kom bagud, og SønderjyskE spillede med musklerne. Mario Simioni satte deres juniorer ind for at slås, så de var mindst ligeså gode om det. Men vi satte os ikke bare på bagbenene og tog imod, og sådan er hockey,” udtaler Michael Smidt og afviser afslutningsvis, at kampen skulle være alt for hård.

”De sidste fem minutter udviklede sig lidt til noget roderi, men der var ikke noget alvorligt. De slog lidt til hinanden med handsker på, og så var det overstået. Der blev bare spillet lidt med musklerne, så værre var det ikke.”

SønderjyskE fik Magnus Nielsen og Martin Eskildsen smidt ud med en game misconduct, mens Rødovres Ulrich Linnet og Mathias Bau Hansen røg ud med samme kendelse.

Rødovre Mighty Bulls spiller hjemme på tirsdag kl. 19, hvor ligaens bundhold fra Copenhagen Hockey aflægger Rødovre Skøjte Arena en visit.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top