Annonce

Sejrsstime brudt
RFC_herrer-OG-hafnia_07_280112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball De danske mestre fra Rødovre FC måtte efter seks sejre i træk bøje sig for Benløse FC, der er nyt tophold i Unihoc Floorball Ligaen. Cheftræner Martin Erichsen er langt fra tilfreds med indsatsen.

Rødovre FC-Benløse FC 4-5

Stadionhallen dannede onsdag aften rammen om en topkamp i herrernes bedste floorballliga.

Annonce

Efter en imponerende sæsonstart med seks klare sejre er Rødovre nede på jorden igen efter et smalt nederlag hjemme mod Benløse.

”Det var fuldt fortjent, at Benløse vandt kampen. Vi virkede ikke til at være klar fra start, men gjorde det egentlig fint i tredje periode, som vi også vandt 2-0. Det var desværre ikke nok til at få ændret det,” siger cheftræner Martin Erichsen.

Indstillingen var en af hovedårsagerne til, at de danske mestre måtte gå skuffende fra banen foran eget publikum.

”Det var helt klart en af vores dårligste kampe i denne sæson. Det var som om, at folk var sikre på, vi skulle vinde. Det virkede ikke som om, at holdet var klar på, at det var en topkamp, og vi undervurderede dem nok. Det er ikke altid, vi behøver yde maksimalt for at vinde, men det er nødvendigt, når vi spiller mod de bedste hold,” lyder det.

Klare favoritter
Rødovre har favoritrollen i denne sæson efter at have vundet ’the double’ i sidste sæson.

”Vi var helt klart favoritter, og vi skulle også have vundet. Som træner besluttede jeg at begynde med tre kæder, og det var måske en dårlig beslutning, da folk ikke kom ordentlig i gang i kampen. Der kom ikke nok tempo på,” forklarer Martin Erichsen og slutter med lidt positivt fra opgøret.

”Vi viste i tredje periode, at når vi topper og spiller vores hurtige spil, så kan de ikke være med. Men det var jo desværre for sent.”

Cheftræner Martin Erichsen klædte om i pausen mellem anden og tredje periode og spillede med i kampens sidste 20 minutter.

Rødovre har en kamp i hånden i forhold til det nye tophold fra Benløse og spiller næste kamp hjemme mod Helsingør FT lørdag den 10. november kl. 15.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top