Annonce

Ankermanden Dahm: “Forsvaret ser godt ud”
sebastian-dahm_RMB-soenderjyske_03_280912_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovres målmand, Sebastian Dahm, giver en kort evaluering efter sæsonens første fire kampe. ”Vores forsvar er begyndt at se virkelig godt ud,” siger han og forudser en meget tæt liga.

Rødovre har kun spillet fire kampe, men det afholder ikke målmand i Rødovre Mighty Bulls, Sebastian Dahm, fra at give en interessant evaluering af hans mandskab. Han er især imponeret over forsvaret.

”I år kan man tydeligt se, at de unge backer på holdet spiller deres anden sæson. Vores forsvar er begyndt at se virkelig godt ud. Det er nok også derfor, det har fungeret fint her i starten. Jeg synes næsten, vi spiller vores bedste kamp mod SønderjyskE, men den taber vi. Det har dog været en meget tilfredsstillende start,” siger den 25-årige keeper.

Annonce

Rytmen er fundet
Tyrene har hentet sejre mod Copenhagen, Frederikshavn og Odense inden deadline på denne avis.

”Selvfølgelig er spillet ikke så kønt her i de første kampe, men vi har fået max ud af det spil, vi har spillet. Vi har lynhurtigt, hele vejen igennem holdet, fundet vores spillestil. Det er måske også, fordi mange af os har spillet sammen sidste år,” udtaler Dahm.

”Vi har hurtigt fundet ind i rytmen og spiller solidt nede i forsvaret. Dem, der havde ansvaret sidste år, har lynhurtigt fundet det igen. De nye spillere, der er kommet ind, har kun leveret positivt, ligesom resten af holdet.”

Et par spillere har sprunget i øjnene på angrebssiden og givet angrebet lidt ekstra power.

”Jeg synes, Mathias Bau har taget et langt skridt fremad. Anders Schultz leverer også et kæmpe arbejde. De har begge været et friskt pust. Ellers er den største forskel på sidste års hold og dette års, at nogle af de yngre backer er skiftet ud med Jan Jarábek og Jeff Terminesi, der begge er forholdsvis rutinerede,” bemærker Sebastian Dahm.

Flere detaljer
Spillestilen er stort set også den samme som i sidste sæson, men der er alligevel tilført lidt ekstra fra cheftræner Brad Grattons taktiktavle.

”Gratton fortsætter med samme fremgangsmåde, men er begyndt at lægge lidt flere detaljer på – blandt andet omkring opstilling til faceoff. Men ellers er det meget det samme spil, som vi kommer med fra sidste år,” udtaler den stærke målmand.

Rødovre slog Copenhagen 5-2 i sæsonens anden kamp, men naboerne har alligevel rykket sig, ifølge målmanden.

”Trenden er indtil videre, at ligaen er utrolig tæt. Hvor der var kæmpe forskel på Copenhagen og SønderjyskE sidste år, synes jeg faktisk, at Copenhagen virkelig har løftet deres niveau. Der kommer ikke til at være nogen lette kampe overhovedet – hverken på hjemme- eller udebane,” siger Sebastian Dahm og slutter med en kommentar på Odenses hold.

”Odense er begyndt at spille mere fysisk, og det bliver også et svært hold i år. Det bliver en meget tæt liga. Det er nok den første evaluering man kan gøre efter de første fire kampe.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top