Annonce

Rutinerede herrer i ny indpakning
everybodys_talking.jpg
Jimmy Colding, Billy Cross og Lars Maasbøl er Foto: Presse
koncert Alle kommer til at snakke sammen i Viften på lørdag. 'Everybody's Talking' er tilbage med nye tiltag og klassiske sange i ny indpakning.

Jimmy Colding, Billy Cross og Lars Maasbøl har i mere end 10 år udgjort trioen ‘Everybody’s Talking’. Bandet har rejst land og rige rundt siden deres første koncert på en bar i hjertet af københavn. Det er blevet til flere besøg i Viften, og på lørdag er de endnu engang gæster.     
“De tre herrer formår stadig at skabe en unik intimitet og en nærværende kontakt til deres publikum, trods succesen på de store scener og en guldplade for deres 2. album Talk Of The Town,” udtaler Viftens daglige leder John Frobøse.
“En aften med Everybody’s Talking er kendetegnet ved sit-down comedy og deres fantastiske fortolkninger af etablerede pop-rock-numre,” siger han.

Erfaring
Bandets musi-kalske godtepose er fyldt med lækkerier, og på lørdag vil koncerten være en musikalsk blanding af noget nyt og gammelt.
“Glæd dig til en aften der spænder over de sidste ti års shows, krydret med nye tiltag og klassiske sange i ny indpakning,” slutter John Frobøse.
Billetter kan købes via viften.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top