Annonce

Revanchetid mod tophold
sebastian-bertolt_RMB-soenderjyske_11_280912_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Rødovre Mighty Bulls kan revanchere sæsonnederlaget i Rødovre Skøjte Arena mod SønderjyskE, når holdet fredag aflægger topholdet en visit. "Det bliver en utrolig svær udekamp," siger sportschef Gert Hansen.

SønderjyskE er på en delt førsteplads sammen med Frederikshavn White Hawks i AL-Bank Ligaen.

Det er derfor noget af en mundfuld, Rødovre kommer til at stå over for fredag aften, som også bliver revanchens timer for tyrene, der tabte 1-3 i sæsonpremieren hjemme mod sønderjyderne.

Annonce

”Det bliver en utrolig svær udekamp mod et SønderjyskE-hold, der har spillet godt på det seneste og vundet en del kampe. Vi var fortrøstningsfulde efter vores sidste møde med dem, hvor vi syntes, at vi var rigtig godt med og hvor vi egentlig godt kunne spille op med dem. At vi så ikke fik noget udbytte, er noget andet,” siger sportschef i Rødovre Mighty Bulls, Gert Hansen.

God udebanestatistik
Rødovre har vundet samtlige udebanekampe i denne sæson, så der er grund til optimisme på Vestegnsholdet inden kampen i Danmarks mest moderne skøjtearena.

”Vi har formået at spille godt på udebane, så ambitionsniveauet er at gå over og gøre det en gang til. Overordnet set er jeg godt tilfreds med sæsonen indtil nu, og holdet har måske gjort det over forventning,” siger Gert Hansen, der alligevel kan fremhæve de følsomme punkter på mandskabet.

”Men der er alligevel en masse ting, vi skal gøre meget bedre. Der er både noget på det spillemæssige, men også på det individuelle plan, som vi kan gøre bedre.”

Rødovre er inden opgøret på en fjerdeplads i AL-Bank Ligaen – blot fem point efter fredag aftens modstander fra SønderjyskE. Tyrene har en 100 procent klar trup.

SønderjyskE mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19.30 i SE Arena i Vojens, og kampens hoveddommere bliver Jacob Grumsen og Thomas Lassen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top