Annonce

Positiv udvikling i Mighty Bulls
RMB-AaB-QF7-2012_48_110312_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Ishockey Direktør i Rødovre Mighty Bulls, Brian Møller, glæder sig over den positive udvikling, der er i klubben. Der er fremgang, men der bliver stadig søgt efter flere sponsorer.

Det er opgangstid hos Rødovre Mighty Bulls. Direktør Brian Møller beskriver den nuværende situation som positiv og med fremgang.

”Jeg er stolt over den sportslige præstation de sidste tre år. Men jeg er også vældig tilfreds med, at vi for tredje år i træk har tilskuerfremgang og større salg af årskort. Det er ellers ikke fordi, vi har sænket priserne, så det er ret bemærkelsesværdigt. Herudover har vi også fremgang på seertallene,” siger han.

Annonce

Stor interesse
Klubben tiltrækker stadig nye ansigter, men der er altid plads til flere.

”Interessen for Rødovre Mighty Bulls viser sig større og større fra erhvervslivet, men vi er stadig på jagt efter flere sponsorer. I den forbindelse, hvis nogle skulle være interesserede, kan man altid kontakte os via vores hjemmeside,” lyder det fra Møller, der også glæder sig over populariteten for VIP-arrangementerne inden hjemmekampene.

”Den gode udvikling hænger også sammen med alle de frivillige, der sætter kulissen overalt – blandt andet i VIP’en. Her har vi fremgang af både sponsorater og betalende gæster. Vi hilser også meget velkommen, at fredagskampene er kommet tilbage.”

Det er ingen hemmelighed, at Mighty Bulls har haft et af de laveste spillerbudgetter i ligaen – og stadig har det. I den forbindelse er det igen sponsorerne, der har stor indflydelse på udviklingen.

”Det er sponsorerne, der bestemmer, hvordan holdet skal se ud. Vi oplever, at flere gerne vil forbindes med os – blandt andet på grund af netværksgrupperne. Jeg så gerne, at der var endnu flere sponsorer, og klubben på den måde kunne blive bygget endnu stærkere op. Men vi går hele tiden i den rigtige retning,” udtaler RMB-direktøren.

Flotte tilskuertal
Rødovres to første hjemmekampe var med pæne antal tilskuere. I åbningskampen mod SønderjyskE var der lige godt 1.800 samlet i Rødovre Skøjte Arena.

”Jeg er positivt overasket over antallet af tilskuere til vores to første hjemmekampe. Specielt mod Frederikshavn, hvor der var Champions League i tv’et samtidig med. Der var rigtig mange mennesker, og også på udebane hos Copenhagen, havde vi mange fans med,” siger Brian Møller.

”Jeg tror, at tilskuere og samarbejdspartnere kan lide, at Rødovre er kommet på landkortet igen på en positiv måde. Der er ro i klubben, og der er gode historier.”

Afslutningsvis spørger vi ind til Jannik Hansen, der har været på tale til Mighty Bulls’ hold på grund af lockouten i NHL.

”Jeg har ikke meget nyt at tilføje omkring Jannik Hansen. Vi er i dialog, men vi skal have en fornemmelse af, hvor lang tid lockouten varer. Det er lige så meget også op til Jannik Hansen selv. Det kunne selvfølgelig være stort, hvis han vendte hjem til Danmark. Men jeg vil gerne understrege, at det stadig er meget uvist, om det bliver til noget. Det kan også være, at han bare kommer og træner med,” slutter Brian Møller.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top