Annonce

Opløftende resultater
3.-plads-Team-Spirit-Konkurrencen.jpg
RSIK opnåede en tredjeplads i Team Spirit Konkurrencen. Foto: Privat
Kunstskøjteløb RSIKs kunstskøjteafdeling er kommet godt fra land i den nye sæson med flotte og opløftende resultater.

Der er begejstring fra første skøjtetag i RSIKs kunstskøjteafdeling i den nye sæson.

Oktober måned har budt på to konkurrencer. Først blev der afholdt HSK Cup fra den 5. til 7. oktober, og senest var løberne i weekenden på isen til Oktoberkonkurrencen i Gentofte.

Annonce

Til HSK Cup vandt Anne-Sophie Kanlund sin række, Deb K., og det var tilmed hendes første konkurrence. Line Carlsen løb en bronzemedalje hjem i hendes respektive klasse.

Til Oktoberkonkurrencen vandt Emil Eilertsen guld i Debs K-rækken for drenge, og han havde samtidig vundet sølv til HSK Cup. Siri Pataro vandt sølv i Springs M-rækken, og så skøjtede Nicole Oler Bech sølvet hjem til Vestegnen i Debs K-rækken.

Opblomstring
RSIK kom på en samlet tredjeplads i Team Spirit Konkurrencen, hvor værdier som holdånd og opbakning er vigtigste kriterier for en god placering.

”Det er en fornøjelse at se den udvikling og opblomstring fra så mange af vores løbere i denne sæson takket være et trænerteam, der har formået at udfordre lille som stor, mindre rutineret som meget erfarne løbere,” siger Heidi Sauer fra RSIKs kunstskøjteafdeling.

Vi mener, det er altafgørende for løbernes interesse for sporten, at de får lov at komme til konkurrencer. Stor ros til vores nye trænerteam for at dette allerede så tidligt i sæsonen er lykkes, og samtidig har de formået at fastholde talentudviklingen hos vores eliteløbere.”

Klubben har også arbejdet hårdt på at få flere medlemmer til skøjteskolen, Funskateafdelingen, og det er forløbet positivt. Klubben ser frem til at afholde Funskatekonkurrence i Rødovre den 15. december.

Konkurrenceholdet skal i aktion igen til Sjællandsmesterskab/cup i Hørsholm fra den 9. til 11. november.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top