Annonce

Online fristelser på Ungdomsskolen
smykkedesign.jpg
Tilbuddene er mange på Rødovre Ungdomsskole. Hver mandag kan man designe sine egne smykker. Foto: Privat
u-land Zumba og parkour er blot nogle af de nye tiltag, Rødovre Ungdomsskole kan tilbyde byens unge i efteråret. Man kan også rejse til New York i påsken, lære kinesisk eller styrketræne, så man er i topform til skolens årlige skitur til Østrig. Se hele programmet online og få svar på spørgsmål via Facebook.

Det gamle ordsprog ‘hvis bjerget ikke vil komme til Muhammed, så må Muhammed komme til bjerget’ passer som hånd i handske på de justeringer Rødovre Ungdomsskole har foretaget de senere år.
Ungdomskolen tilbyder hvert år en lang række tilbud til alle byens unge mellem 13 og 18 år, men hvor de unge før i tiden skulle udfylde blanketter for at tilmelde sig, kan de unge nu ordne det hele med et museklik.
 
Online. Rødovre Ungdomsskole gik sidste år online. De unge kender Internettet bedre end de fleste, og derfor er Internettet og de sociale medier en nem og enkelt måde at henvende sig til de unge på.
“På vores Facebook side kan man stille spørgsmål om diverse aktiviteter, og det er helt naturligt for de unge at stille spørgsmål der. Jeg har svaret på spørgsmål på alle tidspunkter af døgnet. På Facebook behøver de ikke vente med at få svar, til jeg møder ind på kontoret næste morgen. Det er en rigtig god løsning, og det er helt naturligt for dem,” fortæller viceinspektør Thomas Bruun fra Rødovre Ungdomsskole.
 
Ung2610
På ungdomsskolens hjemmeside, ung2610.dk, kan interesserede teenagere klikke sig rundt mellem de mange tilbud. I år har man som noget helt nyt fået zumba, parkour, adventure games på programmet. Rødovres unge kan også prøve kræfter med et matematik forløb, hvor kladdehæfter og traditionel tavleundervisning er udskiftet med computere og IT-programmer. 
“Et af de nye forløb er et kombineret matematik og IT forløb. Her foregår undervisningen i datalokalet, og udelukkende foran computeren. Her kan man lære om meget om matematiske programmer, og det er et godt redskab at have med i bagagen,” siger Thomas Bruun.

New York
Mange af ungdomsskolens aktiviteter foregår på skolen på Milestedet, men man kan også dyste i adventure games på Kongelundsfortet eller sågar rejse udenlands. Til næste år kan man både komme til New York i pås- ken, på sprogrejse til England eller på skitur til Østrig. Påsketuren til New York er næsten udsolgt, så man skal skynde sig ind på ung2610.dk hvis man vil opleve the Big Apple sammen med klassekammeraterne.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top