Annonce

Nu kommer Jannik Hansen
jannik-hansen_RMB-traening23_080811_BP.jpg
Jannik Hansen er snart at finde på isen i Rødovre Skøjte Arena Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey På tirsdag kl. 10.35 lander Rødovredrengen og NHL-spilleren Jannik Hansen i Københavns Lufthavn.

Der har længe været tale om Jannik Hansen til Rødovre, især har talen og håbet om et gensyn med NHL-spilleren været på alles læber i Rødovre Skøjte Arena og ikke mindst i den tilhørende træningshal, hvor de yngre hold skøjter rundt – de ønsker så inderligt, at deres store idol vender.

hjem og spiller – selv for en kort stund
Om han spiller er endnu uvist, men det er fakta, at han lander i Københavns Lufthavn på tirsdag kl. 10.30 og Hansen har selv udtalt, at formålet er at træne med Rødovre Mighty Bulls. Hvad der sker derefter kan man i øjeblikket kun gisne om.

Annonce

Jannik Hansen har spillet 271 NHL kampe og produceret 104 point (40+64) i verdens stærkeste liga, NHL. Alle kampe spillet for Vancouver Canucks. En Rødovredreng og en spiller i verdensklasse er snart tilbage på isen i Rødovre.

Kommentarer

1 kommentar om “Nu kommer Jannik Hansen”

  1. Mikael siger:

    Velkommen hjem til Jannik Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top