Annonce

Netmasker på overarbejde
RHK_herrer-hoej_02_201012_BP.jpg
Rødovres Kasper Due scorede seks mål i sejren over HØJ lørdag eftermiddag. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Netmaskerne var på overarbejde fra første færd i lørdagens kamp mellem Rødovre Håndboldsklubs herrer og gæsterne fra HØJ. Herrerne gjorde damerne kunsten efter og vandt med 31-28.

Rødovre HK-HØJ 31-28 (15-15)
Målscorere: Kristoffer Hansen 8, Kasper Due 6, Anders Larsen 5, Martin Rasmussen 4, Frederik Orby 3, Lasse Johansen og Jacob Bønnelykke 2 samt Simon Lindholdt 1.
Udv.: RHK 3×3 min., HØJ 4×2 min.

Rødovre var ugæstfrie over for HØJ lørdag eftermiddag i Stadionhallen på Elstedvej. Først vandt damerne med fem mål, og herrerne gjorde imidlertid kunsten efter og vandt med tre mål i kampen i 2. division.

Annonce

Det var en vild indledning på kampen, de mange tilskuere blev vidne til. Målene væltede ind hos begge målmænd, og stillingen var 4-4 efter blot tre og et halvt minut. Ganske usædvanligt alt taget i betragtning.

Kampen blev spillet med stor intensitet og højt tempo, og holdene fulgtes pænt ad hele vejen til halvlegen, hvor stillingen var 15-15 – altså ét mål pr. minut.

Tendensen fortsatte i anden halvleg, men så begyndte kampen lige så stille og roligt og tippe over til Rødovres fordel.

Gratis mål
Halvt inde i halvlegen fik hjemmeholdet tilkæmpet sig føringen, og den røg dem ikke af hænde. I slutminutterne fik HØJ dog pyntet på resultatet ved tre-fire scoringer, men det var ren kosmetik.

Med sejren røg Rødovre op på seks point efter fire kampe, og Jacob Lyng Madsens mandskab må siges at have fået en god start på den nye sæson.

Der var som nævnt gang i målscoringen fra første færd, og det var ikke helt uvant for Rødovres mandskab.

”Det var meget normalt for os, at vi lukkede så mange mål ind i begyndelsen. I de første 10 minutter gav vi nogle gratis mål væk, og det var jeg irriteret over. Vi havde jo forberedt os på, at deres fløje rigtig gerne ville spille den ind til stregen, men alligevel fik de to mål på det i begyndelsen – selv om vi havde talt om det. Det var jeg lidt træt af, for så kunne vi måske allerede have været foran på det tidspunkt,” siger Jacob Lyng Madsen.

Havde forventet fysisk tryk
Uafgjort ved halvlegen vidner om en helt lige kamp, men hjemmeholdet havde trods alt chancer til en føring.

”Jeg syntes faktisk godt, at vi med lidt mere skarphed kunne have været foran ved pausen. Vi var igennem og havde et par frie chancer, som vi ikke fik banket i kassen. Vi tillod os også at brænde to straffekast undervejs i kampen,” siger cheftræneren og fortsætter.

”Vi scorede 31 gange mod et hold, der i snit havde lukket under 20 mål ind før kampen i dag. Så jeg er meget tilfreds med, at vi fik scoret så mange mål.”

Rødovres sæsonstart har været overvejende god, og to kampe står som de bedste indtil nu.

”Kampen mod FIF og den i dag står som to rigtig gode kampe. Jeg er rigtig godt tilfreds med de to point mod HØJ, og det var en af de hidtil bedste kampe. Jeg havde måske forventet, at kampen ville være hårdere spillet. De kom umiddelbart ikke med det fysiske tryk, som jeg havde forventet, og det var lidt overraskende,” forklarer Jacob Lyng Madsen og havde håbet på en større sejr.

”Vi skulle have vundet med fem-seks mål, og det havde været det rette billede af, hvordan anden halvleg forløb.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top