Annonce

Mere liv på Rødovrevej
51-Centrum-Dyr_Fakta.jpg
Formentlig i december tages første spadestik til ombygningen af Centrum Dyrehospital, der delvist bliver i to etager. Der hvor der i dag er varelager kommer der en helt ny Fakta, som er den røde bygning til højre. Foto: Virtuelt modelfoto
onbygning på vej Centrum Dyrehospital bygges om og får topmoderne lokaliteter. Samtidig rykker Fakta ind og bliver nabo. Ombygningen ventes klar til sommer.

Formentlig i december måned i år vil det første spadestik tages til endnu en Fakta butik i Rødovre.
Den bliver placeret på Rødovrevej, hvor Centrum Dyrehospital i dag har varelager og området bag dyrehospitalets sydlige del.
Men først rives det hele ned, og en helt ny Fakta vil se dagens lys.
Der hvor der i dag er modtagelse i dyrehospitalet bliver også revet ned, og det bliver en ny indkørsel til en P-plads bag dyrehospitalet og Fakta.
For dyrehospitalet forbliver, hvor det er i dag. Det bliver dog delvist i to etager, og i øvrigt fuldstændig istandsat og moderniseret, så Rødovre får en af de mest moderne dyreklinikker for små kæledyr i hele landet.
”Alt nede hos os bliver spritnyt, når vi er klar cirka et halvt år efter ombygningen går i gang,” siger medejer af Centrum Dyrehospital Finn Jørgensen, der pointerer, at dyrehospitalet ikke lukker på noget tidspunkt under ombygningen.
”Tvært imod. Der er tænkt i alle detaljer, så det bliver praktisk optimalt under hele ombygningsperioden, bl.a. med hensyn til parkering, butikken og tilgang til vores modtagelse.”

Forbliver lokal
Den nye Fakta og en topmoderne dyreklinik kan måske være startskuddet til en mere livlig del i Rødovre, da det lille butiksstrøg overfor dyreklinikken forhåbentlig kan få et nyt liv med det øgede besøgstal på denne del af Rødovrevej.
”Faktas nye butik og vores moderne dyrehospital er en markant forbedring. Det kan smitte af på livet her i området, og det er fint for Rødovre, hvis der kommer mere gang i den i denne del af kommunen,” mener Finn Jørgensen, der kan se flere kolleger blive opkøbt af udenlandske fonde.
”Det sker ikke for os. Vi vil ikke sælge til en stor kapitalkæde, for vi ønsker at være lokal forankret.”
Selve dyrehospitalet bliver på færre kvadratmeter end det er i dag. Men det er ikke en bagdel, ifølge Finn Jørgensen.
”Det er rigtigt, vi går en lille smule ned i kvadratmeter, men der bliver mindre spilplads. Dyrene får samme gode betingelser i et mere moderne område, og vi får kontor og personaleophold på 1. sal, så vores ansatte får bedre faciliteter end i dag. Det er vigtigt for os, så selvom vi får mindre plads, bliver det alligevel bedre for alle.”

Annonce

E-handel
Man skulle tro at en ombygning var mere end rigelig at bekymre sig om, men Centrum Dyrehospital introducere snart deres egen e-shop.
”På dyrenesbutik.dk kan man bestille foder, plejemidler og kosttilskud, der bliver leveret direkte til døren uden fragtomkostninger, hvis man køber for mere end 500 kroner. Men vent lige en uges tid endnu, for vi er lige på trapperne med siden,” siger Finn Jørgensen.

Kommentarer

1 kommentar om “Mere liv på Rødovrevej”

  1. Pernille siger:

    Hvornår regner i med at denne fakta-butik vil være færdig? Der er jo ikke påbegyndt nogen nedrivning endnu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top