Annonce

Massiv tilslutning til Ældre Sagen
stolegymnastik-2.jpg
Ældre Sagen i Rødovre er nu oppe på 4350 medlemmer. Kirsten Brunstedt er en af de mange frivillige. Foto: Red.
vokseværk Ældre Sagen har oplevet en stor medlemsfremgang i det forgangne år. Antallet af frivillige i Ældre Sagen er imidlertid stagneret, og nu mangler den frivillige forening hænder til de mange aktiviteter.

Siden august måned sidste år har Ældre Sagens lokale afdeling i Rødovre fået 326 nye medlemmer. Foreningen er nu oppe på hele 4350 medlemmer, men midt i glæden over den massive tilslutningen, advarer formand Yvonne Jørgensen om, at der skal flere frivillige hænder til, hvis man fortsat vil opretholde et stort og bredt tilbud af gratis aktiviteter.
“Vi har utrolig mange tilbud og de er alle gratis. Og i disse tider, hvor det kører dårligt økonomisk, er det dejligt at få et socialt pust uden at det koster alverden. Desværre har vi været nødt til at lukke et par hold, da der ikke var frivillige instruktører og lærere,” forklarer hun.

Egne medlemmer
Og de frivillige hænder skulle gerne findes blandt Ældre Sagens egne medlemmer. Yvonne Jørgensen fortæller, at man i øjeblikket mangler dygtige lærere et bridgehold.
“Man behøver ikke at have en bestemt uddannelse eller viden. Det vigtigste er, at man har lyst til at starte en aktivitet op sammen med nogle andre,” forklarer hun.

Annonce

Givtigt
77-årige Kirsten Brunstedt er en af de frivillige, der får hjulene til at dreje rundt i Ældre Sagen. Hun startede selv som besøgsven og blev senere leder af besøgstjenesten. I september måned oprettede hun også et gymnastikhold for seniorer i Frivilligcenteret. Hun håber, at flere vil melde sig ind under den frivillige fane.
“Det er rigtig givtigt, hvad enten om man er besøgsven, laver gymnastik eller noget tredje,” forklarer hun.
Hvis man kunne tænke sig at trække i arbejdshandskerne i Ældre Sagens tjeneste, kan formand Yvonne Jørgensen kontaktes på tlf. 36706436.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top