Annonce

Man skal læse meget, før man mister fornuften!
Chrummer_skilte.jpg
Foto: Sille Olesen
chrumme Jeg har jo en datter, som tigger og beder om en hamster…derfor frekventerer vi ofte dyrehandlen, hvor jeg stor set kun bruger eet ord: NEJ!

det bliver så brugt en del gange i løbet af et besøg. I starten er det nej, så bliver det til NEJ, NEEJ, NEEEEEEj, NEEEEJ FOR HELVEDE….og så forlader vi begge to forretningen i dårligere humør end da vi gik derind.
Men sidste gang vi var derinde, forlod jeg forretningen med et grin. Jeg var gået forbi en hylde og der stod et produkt, jeg ikke troede fandtes. Jeg registrerede det først ud af min øjenkrog, hvorefter jeg stoppede og tænkte: “Stod der det, jeg tror der stod?” – jeg gik baglæns og læste produktets navn igen. Jov, den var god nok: “Forhudsrens”.
Jeg ved ikke, hvor tit det forekommer, at ens forhud er så beskidt, at man må bruge noget skrappere end sæbe. OK, det er så ikke til mennesker, men hvilket dyr kan have så store problemer med det, at man lige frem skal rense deres forhud i en spritholdig væske og med børste?
Jeg fandt ud af, at det var til hunde. Nu har jeg ikke selv hund, men mener da at kunne huske, at lige netop hunde bruger uforholdsmæssig lang tid på at slikke deres egne kønsdele. Jeg troede, at de netop gjorde det, for at holde deres genitaler rene. Men det viser sig, åbenbart at de blot gør det fordi de KAN og føles pænt dejligt.
Og meget apropos, så var det så også lige, at jeg skulle til barnedåb i provinsen. Det er jo altid herligt. I København er der jo en uhyggelig tendens til, at lige meget hvad og hvor man skal æde, så kommer tjeneren og peger på din tallerken, for at fortælle dig, hvad du skal spise. Sidst jeg prøvede det var det på “Noma” – og fy for helvede. Der er man faktisk helst fri for at vide, hvad man skal proppe i munden. Myrer? eller et lille glas med skum? Det ligner jo det som Bjarne Riis havde om kyssetøjet efter Tour d’France, og det vil du have at JEG skal sluge?? – Nå, men tilbage til provinsen, så spurgte vært- inden værten, om han ikke lige skulle fortælle gæsterne, hvad de skulle spise. Han svarede (helt i min ånd): “Det kan de da for helvede se!”.
Men det jeg egentligt ville fortælle jer om, var et lille skilt som hang på opslagstavlen i forsamlingshuset. Endnu engang gik jeg blot forbi, men måtte vende om for at se, om jeg nu havde læst rigtigt. Det havde jeg:
OBS OBS OBS – benyt de to toiletter. Det er ikke tilladt at tisse op ad muren!”
Det skilt hang INDENFOR. Jeg ved godt at provinsen slås med indavl og andre intelligens-hæmmende udfordringer. Men HVEM vælger, at pisse op ad muren – INDENFOR. Det ville måske være OK, hvis skiltet hang udenfor…Og hvis jeg var så dum, at jeg ville pisse op ad muren indenfor, skulle man så ikke for en sikkerheds skyld skrive: “Du må heller ikke pisse op af vinduer, døre, hjørner, borde, stole, bordame eller medbragte børn, hunde og overtøj…og hvis du finder toilettet, så må du heller ikke tisse på væggene der, ej eller på gulvet eller brættet…”
Nogle gange, får min øjne bare ALT for meget unødig information.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top