Annonce

Loftet skranter
roedovre-skoejtearena_08_191012_BP.jpg
Det er loftet, som er i så dårlig stand, at der er reel nedstyrtningsfare. Derfor lukkes foyeren til på tirsdag. Foto: Brian Poulsen
nedstyrtningsfare: Loftet på foyeren i Rødovre Skøjte Arena er ved at falde sammen. Derfor lukkes foyeren til og med tirsdag til stor gene for den store cup i skøjtehallerne i weekenden.

Loftet over foyeren i Rødovre Skøjte Arena er i så dårlig stand, at man akut må se sig nødsaget til at lukke af og reparere. Arbejdet forventes at vare til tirsdag.

Indtil da må brugerne nøjes med at benytte kælderindgangene øst og vest for foyeren. Det bliver et større logistisk arbejde for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klubs U13, der skal afholde cup i weekenden med deltagelse af 10 hold, blandt andet fire svenske.

Annonce

Taget over foyeren er bare en af en række lignende sager for nylig i Rødovre Kommune. Senest har der været lukning af hallerne Islev Bad og Rødovrehallen pga. nedstyrtningsfare. Når det gælder nedstyrtningsfare er ’Møghusene’ jo kendt i det ganske land, selvom de i dag er jævnet med jorden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top