Annonce

Lars Lilholt med helt nyt materiale i Viften
Lilholt-presse-lille.jpg
Man har mulighed for at høre helt nye sange, når Lars Lilholt vender tilbage til Rødovre den 3. november. Foto: Presse
koncert I slutningen af november måned sender Lars Lilholt en ny CD på gaden efter fire års pause. På lørdag kan man imidlertid høre pladen før alle andre, når Lars Lilholt spiller sange fra sit kommende album i viften.

Rådhuspladsen var så godt som fyldt, da Lars Lilholt for tre år siden leverede en lun og musi- kalsk velbalanceret koncert under åben himmel i Rødovre. Lars Lilholt formåede at starte en lille folkefest på rådhuspladsen, og her tre år efter kan man igen opleve den musikalske trubadur i byen. Denne gang bliver det dog ikke i et festfyrværkeri på rådhuspladsen, men derimod i en akustisk variant i Viften.
Lars Lilholt udgiver albummet ‘Stilhed bag støjen’ den 19. november, og det er sange fra det album man har mulighed for at høre i akustiske udgaver i Viften den 3. november.
“En sang er en drøm, der bliver vækket til live og får et liv ved at knytte sig til sangeren og publikum. Jeg har igennem årene skrevet alle de her sange, for at finde ud af, hvad det er, de vil fortælle mig. Det gælder i særdeleshed også sangene fra ‘Stilheden bag støjen’ og jeg glæder mig til at udforske dem sammen med publikum i Rødovre,” udtaler Lars Lilholt.

Med på rejse
Lars Lilholt har helt nye sange med i bagagen og musikerne har tilmed byttet el-guitarerne og synthesizere ud med akustiske instrumenter. Lars Lilholt, der er en god fortæller, vil denne aften tage publikum med på en mental rejse, der ligger bag tilblivelsen af sangene på albummet. Udover de 11 nye sange vil aftenens koncert også byde på nye akustiske versioner af udvalgte hits og sange fra Lars Lilholts store bagkatalog.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top