Annonce

Kulturchef går på pension
peter-og-den-anden-tyr.jpg
Peter Rysz Jensen går på pension efter 33 år i kommunalt regi. Foto: Privat
stopper Rødovre Kommune skal have en ny kultur- og fritidschef. Peter Rysz Jensen går på pension efter 33 år i kommunalt regi.

Han har stået i spidsen for Rødovre Kommunes kultur- og fritidsforvaltning i 11 år, men fremover skal 62-årige Peter Rysz Jensen kun tænke på, hvad han skal lave i sin egen fritid. Den mangeårige kultur- og fritidschef har nemlig valgt at fratræde sin stilling for at gå på pension.

Stor indsigt
Peter Rysz Jensen har været ansat i Rødovre Kommune i 33 år. I 1979 kom han til Rødovre Kommune, hvor han blev ansat som overassistent i Kulturel Forvaltning. Herefter avancerede han til fuldmægtig (1982) – til ekspeditionssekretær (1992) – til vicekontorchef (1994) – til kontorchef (1995) – og senest til kultur- og fritidschef (pr. 1. januar 2001).
Peter Rysz Jensens kollegaer i forvaltningen beskriver ham som en særdeles engageret og vidende chef, der brænder for Rødovre og for byens kultur- og foreningsliv. Han er kendt af alt og alle for sin store indsigt i området, for sin store hjælpsomhed, sin positive energi og for sit altid gode humør.     
Der er nu igangsat en rekrutteringsproces i kommunen for at finde en værdig afløser for Peter Rysz Jensen.  Stillingen forventes besat pr. 1. januar 2013.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top