Annonce

Kort om sport
IMG_9364.jpg
De to ROG-piger deltog ved Viborg Kruset 2012 i lørdags. Foto: Privat
Kort om sport Vi giver et kort overblik over ugens nyheder fra sporten i Rødovre.

Floorball. Rødovre FCs damer vandt 5-3 i weekendens kamp ude mod Hafnia og er tophold i Unihoc Floorball Ligaen efter seks kampe, der alle har givet sejr.

Fodbold. B77 spillede uafgjort 2-2 på hjemmebane i lørdags mod Brøndbyernes IF i serie 2. Kampen var samtidig efterårssæsonens sidste, og holdet er på syvendepladsen ud af i alt 12 hold.

Annonce

Fodbold. Orient GI tabte i lørdags med 3-1 på udebane mod Ejby IF 1968 i serie 2. Det var ligeledes den sidste kamp i efteråret, og holdet overvintrer på sjettepladsen ud af i alt 12 hold.

Fodbold. BK Rødovres andethold har netop sikret sig oprykning til Serie 2 med én kamp tilbage i sæsonen. Holdets træner, Troels Ole Larsen, har sammen med spillerne fundet den helt rette gejst.  “Vi trænger til udfordringer i vores kampe. Vi er blevet så gode nu, at serie 3 ikke udfordrer os mere,¨ siger træneren og fortsætter. “Vi har fået oparbejdet et hold med ambitioner, og det viser sig nu.¨ Det er blevet til ni sejre på hidtil ti kampe.

Bowling. Der er netop blevet afholdt Københavnsmesterskaber MIX 2012 for ungdom. Udbyttet for Rødovre-klubben BK Sisu blev ganske fornuftigt med tre guldmedaljer og to sølvmedaljer fordelt på ynglinge-, juniorer- samt puslinge-klasserne.

Gymnastik. ROG var repræsenteret med to piger ved lørdagens Viborg Kruset 2012, som er et stævne med over 30 år på kalenderen. Det var sæsonens første konkurrence, og ROG-deltagerne var juniorgymnasten Ida Østergaard og seniorgymnasten Camilla Kibsgaard. Pigerne fik kun sekundære placeringer, men stævnet var en god indledning på sæsonen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top