Annonce

Kort om sport
Kort om sport Vi har samlet ugens korte sportsnyheder fra cykling, floorball og seriefodbolden.

Cykling. Cykelcross-sæsonen blev trampet i gang i weekenden i Herlev. I bakket terræn og på mudret underlag vandt Tobias Lund Andresen i U13, mens Andreas Lund Andresen hjemtog sejren i U15 med Kristian K. Eriksen på andenpladsen.

Floorball. Rødovre FCs damer vandt nøjagtig som herrerne også deres udekamp mod Hafnia i denne weekend. Holdet fik en 5-3-sejr og indtager ligeledes førstepladsen med maksimumpoint efter seks kampe.

Annonce

Fodbold. BK Rødovre fik uafgjort 0-0 i lørdags på udebane mod BK Fix i serie 1 og indtager tabellens fjerdeplads efter 10 kampe. I weekenden gælder det Sundby BK på hjemmebane. BK Rødovres damer vandt 3-0 på hjemmebane i lørdags mod Tårnby FF og er på førstepladsen i Københavnsserien efter ni kampe.

Fodbold. Orient GI vandt i lørdags med 2-0 på udebane mod Brøndbyernes IF og er på tredjepladsen i serie 2 – fem point fra førstepladsen. I weekenden gælder det B77 på hjemmebanen på Islev Skole.

Fodbold. BKS tabte hele 7-2 i søndags til Hundige BK og hænger stadig fast i bunden af serie 5. I weekenden gælder det Orient GI på hjemmebane.

Ishockey. I sidste uges tv-kamp mellem Rødovre og Aalborg blev der trukket lod til semifianlerne i årets pokalturnering, AL-Bank Cup. Rødovre Mighty Bulls  fik Frederikshavn White Hawks, og vendelboerne begynder på hjemmebane fredag den 4. januar med returkamp dagen efter, den 5. januar. I den anden pokalsemifinale mødes Herning Blue Fox og SønderjyskE.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top