Annonce

Knækket på 25 minutter
jannik-karvinen_RMB-herlev_08_161012_BP.jpg
Jannik Karvinen blev noteret for to assister i 4-1-sejren over Herlev Eagles tirsdag aften. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls skulle kun bruge 25 minutter i lokalopgøret mod Herlev Eagles, før ørnene var knækket med 4-1-scoringen, der også blev kampens resultat. Det var tyrenes første sæsonsejr på hjemmebane i ordinær spilletid.

Rødovre Mighty Bulls-Herlev Eagles 4-1
(2-1, 2-0, 0-0)
01:58 1-0 Anders Schultz (Bau, Bergholt)
10:51 1-1 Christoffer Norre (Phillips, Thune)
18:38 2-1 Rasmus Astrup (Contois, Karvinen)
21:08 3-1 Rasmus Astrup (Contois, Karvinen)
25:12 4-1 Ulrich Linnet (Schultz, Terminesi)
Udv.: RMB 3×2, HE 6×2
Skud: 42-16 (17-6, 9-4, 16-6)
Tilskuere: 1.014

Rødovre havde ikke det store besvær med at besejre Herlev hjemme i tirsdag aftens lokalderby foran skuffende få tilskuere.

Annonce

Tyrene hev en stensikker sejr hjem på 4-1, og opgøret var reelt allerede afgjort efter blot 25 minutters spil. Her blev gæsterne knækket endegyldigt med 4-1-målet til Rødovre, og så var resten af kampen blot en ekspeditionsaffære for hjemmeholdet.

Rasmus Astrup havde inden lokalderbyet bebudet, at hjemmepublikummet ville få den første sejr i ordinær tid i denne sæson – og han holdt, hvad han havde lovet. Selv bidrog han med to kasser i hans velfungerende angrebskæde med Andy Contois og Jannik Karvinen.

Det var dog Anders Schultz, der med sit første ligamål i denne sæson åbnede scoringen små to minutter inde i kampen. Han eksekverede flot tæt på mål efter en god pasning fra Mathias Bau, der var flyvende igen i dag og trak flere udvisninger på Herlev-spillerne.

Rødovre fandt også melodien i powerplay, men scoringen udeblev. I stedet fik Herlev udlignet efter små 11 minutter ved Christoffer Norre, hvis skud blev rettet af og så ud til at snyde Sebastian Dahm i Rødovres mål.

Rasmus Astrup slipper ikke gashåndtaget
Rødovre begik ind i mellem et par forsvarsfejl, men gæsterne fik ikke udnyttet gaverne fra tyrenes side. I stedet tog Herlev-målmand Gasper Kroselj en skovtur op i banen for at skyde en puck væk, men han kom på mellemhånd, og så kunne Andy Contois finde en helt fri Rasmus Astrup foran et tomt mål. Teknikeren svigtede ikke, og så var stillingen 2-1 ved første pause.

Der var kun spillet lidt over et minut i anden periode, før Rasmus Astrup med sit andet mål ubesværet gjorde det til 3-1. Herlev var spillet tynde og var tydeligvis rundt på gulvet.

Fjerdekædespilleren Ulrich Linnet lukkede og slukkede for Rødovre, da han scorede til 4-1 blot fire minutter senere. Han sendte pucken mellem benene på målmanden, der kort forinden fik pucken på masken. Dommerne lod dog spillet fortsætte, og det udnyttede hjemmeholdet prompte.

Herlev formåede på ingen måde at true Rødovres føring, og Sebastian Dahm forblev faktisk kold under et par Herlev-spil i powerplay. I stedet kunne Rødovre køre kontra to mod en i tre omgange – uden at det dog gav scoringer.

Flop blev revancheret
Kampens sidste periode endte uden scoringer, selv om Rødovre burde have øget med mindst et par mål. Kæden med Anders Schultz, Mathias Bau og Michael Smidt kreerede flere lækkerier, mens Andy Contois ramte stolpen en enkelt gang.

Der var også gode muligheder til Jan Jarábek og Rasmus Astrup, men resultatet blev ved 4-1, og det var ikke et mål for stort. Herlev nåede op på blot 16 afslutninger, og det vinder man ikke en ishockeykamp på. Der må være dybe panderynker hos cheftræner Juha Riihijärvi og co., der var usædvanlig uengagerede i aftenens opgør.

Rødovre revancherede dermed på fornemste vis sidste uges flop mod Aalborg og vandt overbevisende sæsonens første møde med lokalrivalerne.

Rasmus Astrup finder fortsat vejen til målet, og må siges at være kommet i gang efter en ret anonym sæsonstart. Dahm glædede sig formentlig til et varmt bad efter en for ham halvkedelig affære, og så fik tårnhøje Mathias Bau vist over for modstanderne, at han ikke lige sådan er til at flytte rundt med.

Med sejren over Herlev indtager Rødovre femtepladsen med 13 point efter syv kampe. Der er kun tre point op til Aalborg, der indtager ligaens førsteplads.

Rødovre Mighty Bulls har nu en uges pause, inden næste kamp i AL-Bank Ligaen løber af stablen på næste tirsdag hjemme mod EfB Ishockey.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top