Annonce

“Jeg blev rigtig glad”
RMB-AaB-QF7-2012_54_110312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Sebastian Bergholt havde en hel speciel oplevelse i sejren over Frederikshavn tirsdag aften. ”Det var mit første mål, så jeg blev rigtig glad,” siger han om sin første ligascoring for Rødovre Mighty Bulls. Vi har også reaktioner fra canadiske Jeff Terminesi.

Backen Sebastian Bergholt noterede sig for sin første ligascoring for Rødovre Mighty Bulls i sejren over Frederikshavn White Hawks tirsdag aften. Han scorede til 2-1 i powerplay og brød efterfølgende ud i en vild jubelscene.

”Det var mit første mål, så jeg blev rigtig glad. Da jeg så nettet blafrede, tænkte jeg ikke så meget. Jeg blev bare så glad. Jeg har haft chancerne til at score i tidligere kampe – også sidste år. Men det var bare om at fortsætte, og nu kom scoringen så,” fortæller han med et stort smil.

Annonce

”Man ville selvfølgelig allerhelst have haft tre point, når det var på hjemmebane, hvor man havde fordelen. De blev frustrerede, da vi kørte på dem fra start. Så lavede de fejlene, som vi skulle få scoret på.”

Dumme udvisninger
Rødovre fik hele ni to-minutters udvisninger, men lukkede blot et enkelt mål ind til høgene.

”Vi tog nogle dumme udvisninger i anden periode, og spillet foregik meget nede i vores zone. De fik et pres på os. Men ekstrapointet oven i hatten betød meget i aften,” lyder det fra 19-årige Bergholt, der har fået mere og mere spilletid og vokser med opgaven.

”Jeg føler mig tilpas på isen, og det er gået fint. Men man kan altid blive bedre, jo mere spilletid man får og på den måde blive mere rutineret og få erfaring.”

Han håber, at Mighty Bulls kan få en succesrig sæson med slutspil og høje placeringer.

”Vi skal først og fremmest i playoff og blande os i top4 – det mener jeg godt, vi kan. Vi har samme hold som sidste sæson, og det er en fordel,” slutter Sebastian Bergholt.

En af Rødovres nye canadiere, Jeff Terminesi, har leveret en solid start på Rødovres hold. Mod Frederikshavn glæder han sig over, at holdet fulgte gameplanen.

”Vi kom stærkt ud i dag og spillede fysisk. Vi vidste, at Frederikshavn ikke ville kunne lide vores fysiske spil, så det var bare om at komme på kroppen af dem. Vi spillede stærkt i vores undertalsspil, og det var rart for os at komme på tavlen i powerplay. Vi har nemlig ikke spillet optimalt i powerplay, og forhåbentlig kan vi fortsætte takterne fra i aften,” siger han efter sejren og fortsætter om de sidste fire minutter i anden periode.

”Det er altid hårdt at spille med en mand i undertal i så lang tid. Men vi fik faktisk skabt nogle chancer fremad ved Mikael Christensen og Anders Schultz. Vi reddede stormen af og fik momentum igennem vores undertalsspil.”

Ny i Europa
Rødovre har skrabet fem point sammen på tre kampe, og det er nogenlunde tilfredsstillende for den canadiske back.

”Vi har fået en god start på sæsonen med fem point. Jeg synes måske, vi skulle have haft point mod SønderjyskE, hvor vi spillede en god kamp. Men vi har en god følelse i omklædningsrummet, og vil efter hver kamp evaluere spillet ud fra video og eventuelt lave justeringer. På fredag venter endnu en test (mod Odense, red.) , hvor vi skal have point,” udtaler Terminesi.

Det er en helt ny verden, som canadieren befinder sig i. Han har nemlig aldrig tidligere spillet på det europæiske kontinent, men glæder sig over en god begyndelse på Vestegnen.

”Jeg har aldrig været herovre i Europa før, og det er lidt anderledes, end jeg forventede. Mine holdkammerater har givet mig en god velkomst og har været meget venlige over for mig. Men når det er kamptid, bliver vi alle seriøse og fokuseret på at levere det bedste,” slutter Jeff Terminesi.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top