Annonce

Jannik Hansen er landet
jannik-hansen_01_231012_BP.jpg
Jannik Hansen er tilbage i Danmark, men det står uvist hen, hvor længe han bliver. Foto: Brian Poulsen
Ishockey NHL-spilleren Jannik Hansen landede her til formiddag i Danmark, og han ser frem til at træne med Rødovre Mighty Bulls.

Klokken var 10.18, da flyet med Jannik Hansen og hustruen Karen satte landingshjulene på banen i Københavns Lufthavn.

Rødovre Lokal Nyt var til stede for at hilse NHL-spilleren og Rødovre-drengen velkommen hjem til Danmark.

Annonce

”Det er meget rart at være hjemme på dansk grund, men selvfølgelig også lidt bittert. Jeg ville gerne have spillet lige nu, men når det ikke kan være anderledes, så er det rart at få en chance for at komme hjem,” siger han.

Frustrerende
Lockouten i NHL frustrerer mange mennesker, ikke mindst NHL-spillerne selv, der allerhelst bare vil i gang med turneringen.

”Det er svært at forholde sig til lockouten som dansker. Det er ikke noget, vi lige kender til herhjemme, i hvert fald ikke inden for sport, så det er selvfølgelig lidt frustrerende,” siger Hansen og fortsætter.

”Men derovre er det en del af gamet, og det kommer med jævne mellemrum, så det er noget, man må tage i stiv arm. Vi håber naturligvis på, at de kan komme til enighed, så vi kan komme i gang med at spille.”

Jannik Hansen påbegynder efter planen træning med Rødovre Mighty Bulls i morgen, onsdag, når Vancouver-spilleren har fået lidt søvn.

”Det bliver rart at komme på is igen og træne med Rødovre-spillerne og ligesom få en mening med det,” slutter Jannik Hansen kort efter ankomsten til hjemlandet.

Jannik Hansen vil være til stede under kampen i aften i Rødovre Skøjte Arena, hvor Rødovre Mighty Bulls tager imod EfB Ishockey med kampstart kl. 19.

Kommentarer

1 kommentar om “Jannik Hansen er landet”

  1. Mikael siger:

    Velkommen hjem til andedammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top