Annonce

Hurtig føring vakte glæde
Avarta-NB_bornholm_17_211012_BP.jpg
Avarta bragte sig på 1-0 allerede efter to minutter i kampen mod NB Bornholm. Foto: Brian Poulsen
Fodbold Cheftræner for Avarta, Christian Grønbæk, glæder sig over den hurtige føring i sejren hjemme mod NB Bornholm. ”Det var dejligt at få den sparket ind og komme foran,” siger han efter 1-0-gevinsten.

Avarta skulle blot bruge to minutter i opgøret mod Bornholm, før netmaskerne blafrede i udeholdets mål. Danni Jensen udnyttede nemlig et tildelt straffespark.

”Som vi havde gjort i de sidste par kampe, startede vi super godt. I straffesparksituationen fik vi spillet en bold, hvor de blev nødt til at rive manden ned. Han stod med begge arme omkring ham, så straffesparket var god nok. Det var dejligt at få den sparket ind og komme foran. Drengene var klar på en kamp, som var svær,” siger cheftræner Christian Grønbæk.

Annonce

Mere ro på spillet
Bornholm var periodevis fremme med nogle giftige afslutninger, men det var kun i bestemte dele af spillet, at Avarta blev presset.

”Bornholm spillede sig ikke til så mange chancer i spil, men de gjorde sig rigtig farlige på standardsituationer, som for eksempel indkast og frispark. De har nogle spillere, der alt andet lige er større end vores. Så det var en svær stil at spille mod. Men målmanden var der, og spillerne spillede færdig i stedet for at give op,” udtaler Grønbæk og kommenterer på kampens udvikling.

”Vi spillede en fin første halvleg, hvor vi styrede det godt og kom til chancer. Vi frarøvede dog os selv for nogle chancer ved ikke at kigge op og lave en ekstra aflevering og have ro på spillet. Anden halvleg udviklede sig lidt på den måde, at man førte 1-0 og ventede på, hvornår Bornholm ville komme frem. Og det ødelagde vi lidt vores eget spil på.”

Arbejde ekstra for målene
I kampens døende sekunder brændte Mohammed Ali en gigantisk chance kort for mål, og det var ganske symptomatisk for Avartas efterår på egen bane.

”Det er symptomatisk for alle vores kampe, at vi skal arbejde lidt ekstra for at lave målene. Vi skal arbejde mere med at bevare roen i de afgørende situationer og kigge noget mere op og lægge boldene ind,” forklarer Christian Grønbæk.

I de foregående fire kampe inden opgøret mod Bornholm havde Avarta kun scoret én gang, så man kunne efterhånden forstå en vis utålmodighed blandt publikum.

”Vi lægger ikke skjul på, at vi gerne vil vinde foran vores egne tilskuere. Vi vil gøre alt for sejrene, og vi har også spillet nogle uafgjorte kampe på hjemmebane. Men vi spiller ikke for at skuffe vores tilskuere – vi vil allerhelst altid vinde på hjemmebane,” slutter Christian Grønbæk, der til kampen mod Bornholm måtte se bort fra stamspillerne Jesper Kristoffersen og Morten Seifert Bierrings.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top