Annonce

Sæsonens anden sejr
RHK_damer-hoej_22_201012_BP.jpg
Rødovre HKs damer fik sæsonens anden sejr, da HØJ blev sendt hjem med et nederlag på 23-18. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre Håndboldklubs damer fik sæsonens anden sejr lørdag eftermiddag, da HØJ var gæster i Stadionhallen. Det endte med en sikker sejr på 23-18 til hjemmeholdet, der leverede god forsvarsopdækning.

Rødovre HK-HØJ 23-18 (11-9)
Målscorere: Mia Brøndum 5, Karina Jørgensen 4, Jannie Spelmann, Trine Dujardin og Mette Bertolt 3, Alexandra Banfalvi og Mia Bertolt 2 samt Olivia Black 1.

Rødovre trak fra i anden halvleg mod dagens gæster fra HØJ og cruisede sejren sikkert i land. Sæsonens anden sejr på fire kampe i 2. division var dermed i hus.

Annonce

Første halvleg bød på blandet spil fra begge hold. Rødovre havde flere fine indspil, der gav scoringer, men holdet fejlede også gentagne gange i bagkæden, hvilket resulterede i kontraer til udeholdet.

Det var dog helt fortjent, at Rødovre var foran med to mål efter de første 30 minutter af opgøret.

I anden halvleg øgede Rødovre gradvist forspringet med et par mål, og det var derfor kun et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle være.

I hjemmeholdets mål stod først Pernille Koch, men hun blev i anden halvleg afløst af Sif Klemensen, der ligesom Koch havde et par store og afgørende redninger i matchen.

God opdækning
Sejren til Rødovre blev på fem overskydende scoringer, og det var ikke et mål for stort. Rødovre gjorde det svært for udeholdet på grund af god opdækning.

Cheftræner Jan Bækgaard var forhindret i at være til stede ved dagens opgør, og det var derfor træner for andenholdet, Jens Orby, der stod i spidsen for Rødovres bedste mandskab.

”Vi lavede alt for mange fejl i første halvleg, men brændte også en masse skud. Vi brændte også alt for mange chancer i anden halvleg, for så gode var de målmænd heller ikke, synes jeg. HØJ dækkede måske meget godt op, men det er ikke nogen undskyldning,” siger han.

”HØJ havde svært ved at score i anden halvleg, fordi vi dækkede godt op. De scorede kun 18 mål i alt i kampen, så jeg er godt tilfreds med vores opdækning. Men vi skulle have afgjort kampen lidt før.”

Mange gode spillere
Træneren er overordnet set tilfreds med indsatsen, og så var der en sikker sidste skanse i målet.

”Vi spillede godt, og der var mange spillere, der var gode i dag. Sif havde et par vigtige redninger i slutningen af kampen, og så blev det ikke rigtig spændende,” lyder det.

Kampens to dommere var langt fra populære blandt hjemmeholdets tilskuere. De undlod også i stort omfang at dømme gentagne skridt på spillerne fra HØJ.

”Der var mange skridtkendelser, der ikke blev fløjtet. Jeg synes lige, at det var i overkanten, det dommerne undlod at dømme,” siger Jens Orby og vurderer afslutningsvis sejren.

”Vi var bedre end dem, men jeg ville godt have haft en større sejr på grund af, vi brændte mange skud. Men det kunne jo også være dem, der var dygtige.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top