Annonce

Frivillig Fredag
2610prisen-klaus-bentsen_fr.jpg
Klaus Lind Bentsen modtog i fredags 2610-Prisen for sit utrættelige arbejde for demokrati og sammenhold i Rødovres almene boligområder. Foto: Brian Poulsen
2610-prisen Der var ikke så mange unge gæster, som arrangørerne havde håbet på, men der var poetry slam, varme bolsjer og danseopvisning, da byens frivillige fejrede hinanden og hyldede Klaus Bentsen som modtager af 2610-Prisen.

Klaus Bentsen ved bedre end de fleste, hvilke ingredienser der skal i gryden, for at skabe et godt frivilligt projekt.
Det der adskiller ham fra så mange andre ildsjæle er, at han ikke er bange for at lade andre røre rundt i gryden og sætte deres eget præg på retten. I fredags modtog han 2610-Prisen for sit mangeårige boligsociale arbejde, hvor han har kæmpet for så store sager som demokrati og fællesskab, men også for integration og ungdom.
Både gennem sit arbejde og sit frivillige arbejde har Klaus Bentsen været med til at gøre en kæmpe forskel for beboerne i de almene boligområder i Rødovre, men også på et mere intimt plan har han gennem en altid social og frivillig indsats gjort andre mennesker rigere.
Frivilligfest. I fredags overraskede Rødovre Lokal Nyt og Arbejdernes Landsbank ham, da han naturligvis også deltog i Frivillig Fredag i Rødovrehallen. Det er svært at forestille sig en bedre ramme at uddele en pris i.
Mens biblioteket i baggrunden havde tegnet op til wordfeud-konkurrence, havde indstillerne lavet deres egen bogstavleg om Klaus.
“K står for kærlig, L for loyal, A for arrangement, U for at udvikle og S for sammenhold og Solidaritet,” mener indstillerne, og de har så evigt ret.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top