Annonce

Fortjent fiasko i Ringsted
kathrine-buus_RH_damer-lyng1.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Rødovre Håndboldklubs damer tabte i fredags med 24-19 til TMS fra Ringsted og har fået en sæsonstart med to point efter tre kampe.

TMS Ringsted-Rødovre HK 24-19 (15-10)

Det er et helt nyt hold med færre profiler, Rødovre Håndboldklubs damer har i forhold til sidste sæson. Det har delvist også afspejlet sig i sæsonens første kampe.

Annonce

I fredags led holdet et nederlag på 24-19 til TMS, og cheftræner Jan Bækgaard fortæller om en dårlig indledning på matchen.

”Vi kom meget langsomt ud af starthullerne og kom relativt hurtigt bagud 8-2. Vi havde svært ved at komme op i gear og var bagud 15-10 ved halvlegen. Vi kom bedre med og var bagud med tre mål et kvarter inde i anden halvleg,” siger han og fortsætter.

”Vi havde ikke rigtig medgang og den dommertække, som der skulle til. Vi blev ramt af nogle hårde kendelser. Så ud fra, hvor vi startede kampen, var det desværre fortjent, at TMS vandt.”

Det er blevet til én sejr og to nederlag siden sæsonstarten. Men træneren tager indtil videre afslappet på pointhøsten og er tålmodig.

”Vi er der, hvor vi står og har et andet hold end i sidste sæson. Så det er lige så vanskeligt, som vi havde forestillet os,” slutter Jan Bækgaard.

RHs damer spiller først kamp igen den 20. oktober, når HØJ kommer på besøg i Stadionhallen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top