Annonce

Fodboldbølle bag tremmer
broendbyfans2_010508_BP.jpg

Rødovre Mighty Bulls har startet en

Landsretten har fældet dom over en Rødovreborger i en sag om fodboldvold. Manden skal 60 dage i fængsel. Foto: Modelfoto, Brian Poulsen
politi En 34-årig passioneret FCK-fan fra Rødovre skal 60 dage i spjældet. Manden opførte sig voldeligt efter en kamp mod ærkerivalerne fra Brøndby sidste år.

Brøndbys sportslige og økonomiske nedtur har i de senere år ikke gjort spændingerne mellem holdets to fans mindre. Ærkefjende-opgøret, som også går under betegnelsen ‘New firm’, er tit ensbetydende med ballade, uro og anholdelser. Søndag den 8. maj 2011 var ingen undtagelse, og det var med 34-årig Rødovreborger som en af de fremtrædende ballademagere.  
Vold mod politiet. Kampen på Brøndby Stadion sluttede uafgjort 1-1, men det resultat   huede tilsyneladende ikke den 34-årige fodboldbølle.
 Han var en af de mest aggressive i en gruppe fodboldbøller, som lavede ballade efter en kamp. Maskeret med en halsvarmer eller lignende, kastede han tre genstande efter politibetjentene på stedet. Manden var i sidste uge for en dommer i Østre Landsret, og på trods af den 34-årige nægtede sig skyldig, blev han dømt for vold mod tjenestemand, overtrædelse af maskeringsforbuddet og grov forstyrrelse af den offentlige orden.

Kommentarer

2 kommentarer om “Fodboldbølle bag tremmer”

 1. Tom Dons siger:

  Hej Christian
  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad begrundelsen for valget af foto i artiklen Fodboldbølle bag tremmer er.

  Du skriver om en bølle fra fck men sætter et billede af fans fra bif i artiklen.

  Skulle det ikke være et billede af fck fans.

  Med venlig hilsen

  Tom

 2. Christian Valsted siger:

  Hej Tom – tak for dit spørgsmål.

  Billedet viser fodboldfans, da artiklen handler om en fodboldbølle. Der er tale om et modelbillede, hvilket også fremgår af billedteksten. Det var jo en kamp mellem BIF og FCK, så billedet er jo ikke helt ude i hampen.
  Men jeg vil give dig ret i, at et billede af FCK fans nok havde været den optimale løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top