Annonce

Flere emner træner med
RMB-Odense_84_260112_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Træningen i Rødovre Mighty Bulls er i de seneste dage blevet suppleret med et par spillere mere. Senest er Andrei Chistyakov ankommet fra Rusland.

I tirsdags landede NHL-spilleren Jannik Hansen i Danmark og trænede med hos Rødovre Mighty Bulls for første gang i går, onsdag.

Onsdag var også dagen, hvor den 25-årige forward Andrei Chistyakov var blandt ansigterne på isen til træning hos Mighty Bulls. Han har ellers kontrakt med Chelmet Chelyabinsk, der hører hjemme i den næstbedste russiske liga, VHL – svarende til den nordamerikanske AHL.

Annonce

”Ligesom alle de andre Rødovre-drenge har Andrei Chistjakov fået lov at træne med Mighty Bulls, så han kan holde sig i form. Han har stadig en aftale hjemme i Rusland, men lige i øjeblikket er han hjemme. Han havde nogle ting han skulle ordne her i landet,” siger sportschef i Rødovre Migthy Bulls, Gert Hansen.

En anden hjemvendt Rødovre-dreng er den blot 18-årige Nikolaj Zorko. Han kommer fra et udlandseventyr i USA, der tilsyneladende ikke blev helt så vellykket for ham som håbet.

”Han er hjemme og træner med U20- og 1. division indtil videre. Men det er kommet som en overraskelse, at han nu er hjemme igen,” siger Hansen om Zorko, der var med i tre kampe for Mighty Bulls i sidste sæson, og som allerede i går spillede med på Rødovres U20-hold, hvor han blev noteret for en assist.

Ledig plads
Samlet set render der altså tre spillere rundt på isen i Rødovre, som kan være potentielle kommende Mighty Bulls-spillere.

”Det giver jo noget snak, når der kommer folk hjem og træner med. Men der er ikke noget konkret, så vi må se, hvad der sker. På nuværende tidspunkt er Chistyakov her og træner med på is, og hvad der så ellers sker, ved vi ikke. Det er sådan set, hvad der er i det,” lyder det.

Klubben har flere gange været ude med muligheden for, at den ledige plads på henholdsvis forsvars- og angrebssiden kunne tænkes at blive besat på et tidspunkt.

”Som vi har sagt mange gange, er der stadig en ledig plads til en angriber. Det vil givetvis være et åbent spørgsmål i et stykke tid, hvem der eventuelt skal besidde den plads,” slutter Gert Hansen.

Rødovre Mighty Bulls har – som alle andre klubber – svært ved at spå om situationen i NHL, og dermed også om Jannik Hansens eventuelle plads hos Mighty Bulls. Hvad der til gengæld kunne ligne en god forstærkning, er Chistyakov – søn af den tidligere Rødovre-profil Anatoli Chistyakov, der i dag har skiftet til trænerhvervet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top