Annonce

Fik masken revet af
sebastian-dahm_RMB-herlev_06_161012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Ishockey Sebastian Dahm gik i direkte konfrontation med Dennis McCauley i slutningen af sejren over EfB ishockey. ”Han kom ind over mig og rev masken af,” forklarer Rødovres målmand, der fik karrierens første game misconduct.

Sebastian Dahm indleder med at evaluere kampen mod EfB Ishockey, der med nederlaget ikke fik gjort noget ved den prekære situation, vestjyderne p.t. befinder sig i.

”Det var lidt rodet i hele kampen med pucktab og spil frem og tilbage på banen. Men vi har tur i den i øjeblikket og fik to gode mål at starte op på. Der var lige en situation, hvor vi blev fanget i egen zone, og de fik reduceringen. Kampen holdt sin tæthed hele vejen igennem, og der var masser af gode tacklinger og nærkampe,” siger Rødovre-keeperen.

Annonce

EfB øjnede stadig point i kampens slutminutter, men det hele udviklede sig blot til tumult og ødelæggende spil for gæsterne.

”Da vi kom til slutminutterne, fik de virkelig trykket os i bund, og det blev intenst inde foran. Han (Dennis McCauley, red.) kom ind over mig og rev masken af. Der blev jeg naturligvis tosset. Da han så anden gang kom ind og kørte på mig og lagde sig oven på mig, følte jeg, at jeg måtte forsvare mig selv,” udtaler Dahm og fortsætter.

”Mike (Daugulis, red.) kom og forsvarede mig, mens jeg prøvede at hive ham (McCauley, red.) væk fra Mike. Jeg fik en game misconduct for første gang i karrieren.”

Bygger videre på spilkoncept
Mighty Bulls har vundet tre kampe i træk, og holdet er inde i en særdeles positiv udvikling i AL-Bank Ligaen.

”Vi bygger videre på vores spilkoncept som et aggressivt hold med masser af puckbesiddelse og skud på mål. Det er et koncept, der kører godt for os, og det er ingen hemmelighed, at vi har tur i den i øjeblikket,” siger Sebastian Dahm og tager hvert et point, der måtte komme.

”Det handler om at tage vare på de point, vi kan få, mens tingene kører, og at det falder vores vej i tætte kampe. Pointene kommer vi til at bruge længere henne i turneringen, og det gør også, at vi får et mentalt overtag. Det var helt klart en stor sejr for os i aften.”

Målmanden prøver at forklare, hvad der adskiller den nye sæson med den gamle.

”I år har vi taget skridtet fra, at det er modstanderen, der har mest puckbesiddelse og de fleste skud, til at det er os, der har overtaget i kampene,” udtaler Sebastian Dahm og afslutter med en kommentar til ligaens tæthed.

”Det bliver tætte kampe i hele sæsonen. SønderjyskE, Aalborg og Frederikshavn ligger i toppen nu og er stærkest på papiret, men på en given aften, kan det være ligeså svært at spille mod EfB som mod SønderjyskE.”

Canadier bakkede op
Rødovres canadier Mike Daugulis nettede en enkelt gang for tyrene, men han synes ikke, at selve kampen var særlig velspillet.

”Det var ikke vores bedste kamp, men vi fandt alligevel vejen til sejren. Vi spillede ikke det bedste hockey, men vi fik udnyttet chancerne og fik muligheden for at vinde. Men det, der virkelig tæller, er de tre point. Det er altid godt at vinde flere kampe i træk, og nu skal vi bare fortsætte i samme spor,” siger han efter matchen.

Som Dahm nævner, blev han forsvaret af Daugulis, da udeholdets amerikanske spiller blev lidt for pågående.

”De kørte hårdt på og slashede efter dommerens fløjte, og det kan man ikke lade modstanderne gøre. Så da han gjorde det anden gang, tog jeg fat i ham. Man må være klar på at beskytte sin målmand. Dahm tog selv del i det, men vi prøvede at holde ham væk, for vi havde brug for ham i målet. Det var derfor jeg gik ind i det,” slutter Mike Daugulis.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top