Annonce

Fastholder topplacering
RHK_herrer-hoej_05_201012_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Rødovre Håndboldklubs herrer vandt 34-33 ude mod Øresund Håndbold, der ellers var foran i det meste af kampen. Sejren betyder, at Rødovre indtager førstepladsen i puljen i 2. division.

Øresund Håndbold-Rødovre HK 33-34 (19-17)

Det holdt hårdt, men i kampens slutfase formåede Rødovre HKs herrer alligevel at bringe sig foran og holde føringen på udebane mod Øresund i lørdagens opgør. Resultatet betyder, at holdet indtager førstepladsen i deres pulje i 2. division.

Annonce

”Endnu en kamp, hvor der blev lavet rigtig mange mål. Vi er efterhånden vant til, at vi lukker mange mål ind, men også at vi laver rigtig mange selv. Vi havde en del problemer og spillede ikke specielt godt. I første halvleg kunne vi ikke få lukket ordentlig ned i forsvaret, og vi havde også problemer med vores returløb,” siger holdets cheftræner, Jacob Lyng Madsen.

”Vi talte inden kampen om, at Øresund ville komme med hurtige kontraer, men vi var simpelthen for dårlige i returløbet. Vi havde talt rigtig meget om det, og alligevel scorede de seks-otte mål i første halvleg på kontraer. Det var lidt alarmerende, og vi var også bagud ved pausen.”

Skadesudfordringer
Holdet var svækket i fraværet af en af holdets normale profiler, der sad ude med en skade.

”Vi havde en del udfordringer på skadesfronten, hvor Jacob Bønnelykke, der normalt spiller meget, sad ude med en skade. Men da vi i anden halvleg havde brug for forstærkning, meldte han sig klar og vi satte ham på banen,” forklarer cheftræneren og beretter om mere succes i det offensive spil.

”Vi begyndte at komme bedre med i kampen, og vores angrebsspil blev bedre og bedre. Vi satte en mandsopdækning på en af deres profiler, og det hjalp for os. Ved 30-30 var det første gang, at vi var tilbage på status quo.”

Tæt affære
Rødovre kom foran og vandt med en enkelt pind i en tæt duel.

”Vi kom foran 34-32, og de fik reduceret en enkelt gang, inden tiden løb ud. Det var en tæt affære, men vi fik heldigvis rykket den i land til sidst. Kristoffer Hansen på højre back scorede 11 gange, så han fortsatte den gode stime. Han er varm i øjeblikket,” udtaler Madsen.

Et hurtigt blik på Rødovres målscore i ligaen afslører, at der faktisk er en negativ score på -1 – på trods af, at holdet har vundet fire kampe og kun tabt én.

”Vi lukker rigtig mange mål ind, og så handler det også om, at vi fik en på tæven, da vi spillede så Amager. Det resultat gør, at vi har en negativ målscore, da vi kun har vundet kampene med en-to mål. Men pointene er gode, og dem kan de ikke tage fra os. Hvis vi kan få to point hver gang, er det sådan set ligegyldigt, at vi kun vinder med ét mål,” slutter Jacob Lyng Madsen.

I den kommende weekend spiller Rødovre HK hjemme mod IF Stadion, der ligger i den nederste halvdel i puljen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top