Energi og overskud fra Turboweekend
Turboweekend-116-654.jpg
Det danske rockband Turboweekend satte bogstavelig talt fart på weekenden, da de i fredags gav koncert i Viften. Foto: Oliver Klitgård Larsen
anmeldelse Avisens ungdomsredaktion havde en anmelder i Viften, da det danske synthesizer rockband Turboweekend i fredags lagde Viften ned.

Af Simon Blanco

Da Turboweekend besøgte Viften i fredags var det for en ikke helt fyldt, men dog temmelig veloplagt sal. Deres repertoire strakte sig ud over alt lige fra deres ældste, til deres nye- ste album, som udkom her i år i april. Hele koncerten var domineret af sympati og overskud, og lige fra starten havde de energi til lige at udveksle et par ord og en joke med publikum.

Annonce

Gang i publikum
Især forsangeren Silas Bjerregaard formåede at komme ud i alle hjørner af scenen for at få publikum op at køre. Han var op til flere gange, i stort set alle sange, ude på hjørnerne af scenen for at få henholdsvis højre og venstre side af publikum til at klappe med. Efter to tredjedele fik de publikum til tro at de stoppede, idet de gik ud fra scenen, og ventede et par minutter med at komme ind. Da de så spillede det man troede var ekstra nummeret, hvilket fik lighterne frem hos mange, beviste de, at det sagtens kan lade sig gøre også at spille en noget mere rolig ballade live.

Brag af en fest
Til man- ges store overraskelse blev denne sang efterfulgt af et par af deres andre mere vilde sange, som hurtigt fik de få lightere som stadig var oppe væk. På den måde fik de rundet meget let og elegant af med et brag af en fest. Det virkede som om at de var fuldstændig ligeglade med om der var 200 eller 2000. Trods det lidt lille publikum, gav de alt hvad de havde, hvilket i den grad smittede af på humøret. Alt den gode stemning pakket ind i bandets temmelig store musiske kunnen, var med til at skabe en forrygende aften.

Man kan se mange flere billeder fra koncerter på fotograf Oliver Klitgård Larsen Facebook-side

http://www.facebook.com/pages/Oliver-Klitg%C3%A5rd-Larsen-Foto/108963812589292

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top